Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü!

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü!
72 yolcusu bulunan uçak Kolombiya'nın Medellin kentindeki uluslararası havalimanında düştü.

Uçaktaki 81 yolcu arasında Atlatico Nacional futbol takımıyla oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyordu.

Kolombiya'da yolcu uçağı düştü. Bolivya'dan havalanan uçak, Medellin uluslararası havalimanına doğru inerken düştü.

Yerel medya, uçaktaki 72 yolcu arasında Atlatico Nacional futbol takımıyla oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyordu. İki takım, Copa Sudamerica finalinde yarın karşı karşıya gelecekti.

BELEDİYE BAŞKANINDAN UMUTLANDIRAN AÇIKLAMA

Kazanın yerel saatle akşam saat 10.15'te gerçekleştiği bildiriliyor. La Union kenti itfaiye departmanı, Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağının düşmesi sonucu en az 10 kişinin yaralandığını aktardı.

HAYATTA KALANLAR OLABİLİR

Medellin Belediye Başkanı Federico Gutierrez, kaza sonucu hayatta kalanların olabileceğini söyledi. Blu Radio'ya konuşan Gutierrez, "Çok büyük boyutta bir trajedi" dedi.

Yolcu uçaklarının hareketlerini canlı olarak yayınlayan Flightradar24 sitesindeki verilere göre, LAMIA Havayolları uçağı Medellin'in güneyindeki La Uinon yakınlarında düşmüş görünüyor.

Charter seferini yapmakta olan uçak Bolivia'nın Viru Viru Uluslararası Havalimanı'nından, Kolombiya'nın Medellin kentindeki uluslararası Jose Maria Cordova de Rionegro Havalimanı'na gidiyordu.

. Bolivya'dan havalanan uçak, Medellin uluslararası havalimanına doğru ilerlerken düştü. 72 yolcu ve 9 mürettebatı bulunan uçağın düşmesiyle gerçekleşen kazada, ilk belirlemelere göre en az 10 kişi yaralı.

Yerel medya, uçaktaki yolcular arasında Atletico Nacionalfutbol takımıyla oynamak üzere kente gelen Brezilyaekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyordu. İki takım, Copa Sudamerica finalinde yarın karşı karşıya gelecekti.

xnxil_1480400295_0673.jpg
Kazanın yerel saatle akşam saat 10.15'te gerçekleştiği bildiriliyor. La Union kenti itfaiye departmanı, Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağının düşmesi sonucu en az 10 kişinin yaralandığını aktardı.

İşte Brezilya Serie A takımı olan Chapecoense'nin kadrosunda bulunan oyuncular;

1-327.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.