Bu sürecin Bülent Arınç’ı kim olacak?

Bu sürecin Bülent Arınç’ı kim olacak?
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in AB’yi övücü mesajına AK Partililerin tepkileri sürüyor. Yeni Şafak’tan Hasan Öztürk, “Yeni sürecin Bülent Arınç’ı kim olur” başlıklı yazısında, adını zikretmeden Mehmet Şimşek’e işaret etti.

AP’nin Türkiye kararı ve sonrasında AB’ye yönelik tepkiler ortada iken Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek twitter adresinden "AB çökmüyor! Tam aksine büyük bir başarı hikayesi. Yaklaşık 510 milyon insan huzur ve refah içinde yaşıyor..." şeklinde bir mesaj paylaşmış, tepkiler üzerine “mesajının bağlamından çıkarılmaya çalışıldığını” ifade ederek, sözlerine açıklık getirmişti.

MEHMET ŞİMŞEK’E TEPKİLER SÜRÜYOR

Hükümet’e yakın gazetelerde Mehmet Şimşek’e yönelik tepkiler devam ediyor. Bugün de Yeni Şafak’tan Hasan Öztürk, “Yeni sürecin Bülent Arınç’ı kim olur” başlıklı yazısında, adını zikretmeden Mehmet Şimşek’e işaret etti.

Mehmet Şimşek'in tepki çeken AB mesajıyla ilgili haber için TIKLAYIN

Öztürk, şöyle yazdı:

Bugün ekonomi kılıcını bileklerimize çalanların cankurtaran olarak hazırladıkları ne kadar sabırlılar bilmiyoruz.

Geçmişte Bülent Arınç'ın “Ben daha kral çıplak demedim” diye çıkış yaptığı ve “yol arkadaşım” dediği Cumhurbaşkanımızı açıkça tehdit ettiği bir süreç yaşadık.

Bugün yeni Bülent Arınçlar çıkar mı bilmiyorum.

Çıkarsa, onun kadar cüretkar cümleler kurar mı, bilmiyorum.

Bildiğim bir şey var, “içeride” bazıları gazlı bezle bileklerimizi sarmak için oldukça “teşni” görünüyor.”

“BYLOCK’CU AK PARTİLİLER KALKIŞMAYA MI HAZIRLANIYOR?”

Yeni Şafak yazarı Hasan Öztürk, “Bylock’cu Ak Partililer” konusunda da çok çarpıcı bir soruyu gündeme getirerek “Bylock’cu AK Partililer parti içinde kalkışmaya mı hazırlanıyor” dedi?

Öztürk’ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

ByLock'cu Ak Partililer mi

ByLock'cu Ak Partililer diye bir söylenti son günlerde yine kulaktan kulağa dolaşır oldu. Ak Parti içindeki FETÖ'cülerin temizlenmesi ve tespit edilmesi için yapılan çalışmaların bir kısmına vakıfım. Epeyce mesafe de alınmış görünüyor.

Ancak ByLock'cü Ak Partililer meselesinin köpürtülüyor olması başka bir meseleyi hatırlatıyor.

15 Temmuz Darbe Teşebbüsü'nün aslında saat 03'te planlandığı, hatta o tarihte değil daha ileri bir tarihte yapılacağı da söyleniyordu. Ne var ki Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) tasfiye olacaklarını anlayan FETÖ'cüler darbenin hem tarihini hem saatini öne almışlardı.

Bunu neden hatırlattım söyleyeyim:

“Eğer ByLock'cu Ak Partililer varsa… Deşifre olmuşlarsa ve bir süre sonra tasfiye edileceklerini biliyorlarsa, Ak Parti içinde bir “kalkışma” olur mu?” sorusu aklıma düştüğü için.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.