Yıldız futbolcunun eşi komaya girdi! İkizleri öldü

Yıldız futbolcunun eşi komaya girdi! İkizleri öldü
Rizesporlu forvet oyuncusu Kamerunlu Leonard Kweuke'nin eşi ABD'de geçirdiği trafik kazasında komaya girdi ve ikiz bebeklerini kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele Çaykur Rizespor'un formasını giyen Kamerunlu forvet oyuncusu Leonard Kweuke güne acı bir haber ile başladı. Kweuke'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan eşinin trafik kazası geçirdiği haberi geldi.

Kaza nedeniyle Kweuke'nin eşinin komaya girdiği bildirildi. Kweuke'nin eşinin ikiz bebeklere hamile olduğu öğrenildi. Çiftin, kazada ikiz bebeklerini de kaybettiği ifade edildi.

Kweuke'nin eşinin doğum nedeniyle ABD'de bulunduğu ifade edildi.

KARAMAN VE FUTBOLCULAR KWEUKE'NİN EVİNDE
 
Önce Hikmet Karaman ile futbolcular Orhan ve Ahmet İlhan, ardından da sabah antremanının iptal edilmesi sonrasında diğer futbolcular, Kweuke'nin evine gitti. Hikmet Karaman ile futbolcuların teskin etmeye çalıştığı Kweuke'nin vizesi olmadığı için Amerika'ya gidemediği, eşini tedavisi için Türkiye'ye getirmek istediği ve bu yönde girişimde bulunduğu öğrenildi.

KARAMAN: KWEUKE ÇOK ÜZGÜN

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu ve Kweuke'nin eşinin kaza sonrasında ikiz bebeklerini kaybettiğini söyledi. Karaman, "Kweuke Rize'de ciddi bir kaza geçirmişti. Şimdi ikiz bebeklerine hamile olan eşi kaza geçirdi. Kırmızı ışıkta geçen bir araç eşinin aracına çarpmış. Eşi hastanede. Kardeşleri Paris'ten ABD'ye gitti. Biz de eşini Türkiye'ye getirmek için çalışıyoruz. Kweuke çok üzgün, ağlıyor, sinir krizi geçiriyor. İdmanı iptal ettik ve oyuncumuzun yanındayız. Bu olayı atlatmasını bekleyeceğiz. Bir kişinin ikiz bebeklerini kazada kaybetmesi çok üzücü bir olay. Kolay bir durum değil. Bu şansızlıkları inşallah atlatacağız" dedi.

15 GÜN ÖNCE KAZA GEÇİRMİŞTİ 

Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke 15 gün önce kendi kullandığı otomobille Rize'de trafik kazası geçirmiş, tecrübeli golcü kazadan yara almadan kurtulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.