Düşen uçağın pilotunun ilginç hikayesi ortaya çıktı

Düşen uçağın pilotunun ilginç hikayesi ortaya çıktı
Dün gece Brezilyalı futbol takımı Chapecoense de dahil 81 kişiyi taşıyan uçağın kaptan pilotuyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı.

Bolivya'dan havalanan ve Kolombiya'da düşen uçağın pilotuyla ilgili enteresan bir detay ortaya çıktı.
 
Brezilyalı Chapecoense futbol takımı da dahil 81 kişiyi taşıyan uçaktan 6 kişi mucizevi bir şekilde kurtulmuş, 71 kişinin de cansız bedenine ulaşılmıştı. Daily Mail'de yer alan habere göre, dün Kolombiya'nın Medellin kentinde düşen uçağın pilotu Miguel 'Micky' Quiroga'nın kendisi gibi pilot olan babası da bir uçak kazasında hayatını kaybetti.
 
BABASI DA AYNI YAŞTA ÖLDÜ

54 yaşındaki pilot Quiroga'nın babası Orlando Quiroga da hayatını kaybettiğinde 53 yaşındaydı. Orlando Quiroga, 1963 yılında, Bolivya'nın Caranavi şehrinde düşen uçağın pilotuydu.
 
Kaza yeri yakınlarındaki La Ceja kasabasının belediye başkanı Elkin Ospina dün yaptığı açıklamada, "Uçağın yakıtı bitmiş gibi duruyor" iddiasında bulunmuştu. Yapılan araştırmalar sonucu yakıtın pilot Quiroga tarafından hızlıca tüketildiği bu sebeple de uçağın düşeceğini anlayan pilotun havada patlamaya engel olduğu öne sürüldü. Bolivyalı Pilot Quiroga bu tavrı sebebiyle 6 kişinin kurtulmasına olanak verdiği için 'Süper kahraman' olarak nitelendirildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.