Adana Aladağ'da bir yangın daha!

Adana Aladağ'da bir yangın daha!
11'i çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği yurt yangınına sahne olan Adana Aladağ’da bu akşam hareketli dakikalar yaşandı.

 

2 katlı boş bir evde başlayan yangın herkesi korkuttu. Facianın şokunu yaşayan vatandaşlar alevleri görünce olay yerine koştu, panik yaşandı. İtfaiye alevleri söndürdü, içeride kimsenin olmadığı ortaya çıktı.

Adana'nın Aladağ İlçesi'nde 12 kişinin yanarak can verdiği yurt yangınının ardından bugün akşam saatlerinde  bir evde çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Can kaybının olmadığı yangın kısa sürede söndürüldü.

İlçede, salı akşamı çıkan yangında 12 kişiye mezar olan öğrenci yurdunun bulunduğu Sinanpaşa Mahallesi'nde bir evde saat 17.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yurt yangınında ölen öğrencilerin cenazelerinin toprağa verilmesinin ardından çıkan yangın hava karardığı ve ev yüksekte olduğu için ilçenin geniş kesiminden görüldü. Evden yükselen alevlere itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri çok kısa sürede müdahale etti. İçerde kimsenin olmadığı evde çıkan yangın söndürüldü.

Yurt yangını nedeniyle tedirgin olan vatandaşlar da buraya akın edince kısa sürede panik çıktı. Can ve mal kaybı yanmadığı evde soğutma çalışması yapılarak çıkış nedeni incelenmeye başlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.