Lens bombası! 30 milyon...

Lens bombası! 30 milyon...
Fenerbahçe forması giyen Jeremain Lens transferinde piyasa kızışıyor...

Bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de bulunan Jeremain Lens, sezon başında Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma altında gösterdiği performansla tekrar Hollanda Milli Takımı'na seçilen futbolcu için flaş bir iddia ortaya atıldı.,

Premier Lig'de zor günler geçiren ve sezonun küme düşme adaylarından olan Sunderland'in oyuncuyu sezon sonunda takımda tutmasının zor olduğu ifade edilirken Lens'in de İngiltere'ye geri dönmeye sıcak bakmadığı aktarıldı.
 
F.BAHÇE'DE İSTİYOR AMA...
 
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sarı lacivertli taraftarların en sevdiği futbolcuların başında gelen Jeremain Lens için Aziz Yıldırım ve yönetimi de oldukça istekli. Ancak transferle ilgili en büyük problem oyuncunun el yakan bonservis bedeli.
 
İngiliz kulübünün 11 milyon euro bedelle aldığı futbolcuyu en az 7-8 milyon euro bedelle bırakması bekleniyor. Hollanda basınında yer alan haberlerde PSV'nin sezon sonunda Lens'in transferi için 8 milyon euroyu (30 milyon TL) gözden çıkarabileceği aktarıldı.
 
Yenişafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.