Vahşi katilin ifadesi kan dondurdu

Vahşi katilin ifadesi kan dondurdu
Adana’da öldürüldükten sonra vücudu parçalara ayrılan kadının, 27 yaşındaki Songül Erçin’e ait olduğu öğrenildi.

‘İkinci Münevver Karabulut Cinayeti’ni anımsatan olayda; 2 çocuk annesi Erçil’i, 37 yaşındaki kahveci çırağı Fatih Karaman’ın, kendisiyle cinsel ilişkiye girmesini reddettiği için boğarak ve başına keserle vurarak hunharca öldürdüğü belirlendi. Katil zanlısı, ‘hayat kadını’ olduğu öğrenilen kadının cesedini de yakalanmamak için 5 parçaya bölüp, sonrasında da çöpe attığını itiraf etti.

Adana’da çöp ayrıştırma tesisinde önce bacağı, ardından da kolu bulunan kadının, 27 yaşındaki ve 2 çocuk annesi Songül Erçil olduğu belirlendi. Uyuşturucu bağımlısı ve ‘hayat kadını’ olduğu öğrenilen Erçil’in katili ise, cinsel ilişkiye girmeyi reddettiği 37 yaşındaki kahveci çırağı Fatih Karaman çıktı. Bu duruma sinirlenen Karaman’ın, boğup kafasına keserle vurarak hunharca öldürdüğü genç kadının cesedini, daha sonra yakalanmamak için 5 parçaya ayırıp çöpe attığını itiraf ettiği öğrenildi. 

‘KADIN BACAĞI’ BULDULAR

Olay, 3 Aralık’ta Büyükşehir Belediyesi’ne ait merkez ilçe Sarıçam’daki ‘Katı Atık ve Ayrıştırma Tesisi’nde meydana geldi. Tesiste çalışanlar, çöp ayrıştırma işlemi yaparken, üzerinden pantolon ve çorap olan bir kadın bacağı buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadın bacağının kadavra olmadığını ve bu kişinin bir cinayete kurban gittiğini belirledi. 

İKİ ‘ÖZEL EKİP’ KURULDU

Cinayetin aydınlatılması için deneyimli dedektiflerin de katılımıyla iki ayrı özel ekip oluşturuldu. Bir ekip, tesiste kadının diğer uzuvlarını ararken, diğer ekip de kesik ayağın bulunduğu bölgede koku ve molekül köpeğiyle birlikte arama yaptı. Tesise atık taşıyan kamyonların güzergahını belirleyen polis, 30 mahallede yaklaşık 500 çöp konteynırının güzergahındaki 25-30 yaş arasındaki ‘kayıp kadın’ başvurularını mercek altına aldı.

1333358_114f34982cde5110cd3f4ae8d79dcf85_640x640.jpg

KİMSESİZ VE YALNIZ 

Ancak söz konusu yaş aralığında herhangi bir kayıp başvurusu bulamayan ekipler, ölen kişinin de ‘kimsesiz ya da yalnız yaşayan biri’ olduğu kanaatine vardı ve çalışmalarını da bu yönde sıklaştırdı. Bacağın bulunduğu Sucuzade Mahallesi’nde bu yaş grubunda tek başına yaşayan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan biri olup olmadığını araştıran polis, Kasaplar Çarşısı’ndaki bir pansiyonda kalan ‘Songül Erçil’ ismine ulaştı. 

BİR HAFTADIR KAYIPTI

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, yalnız yaşayan ve son bir haftadır kendisinden haber alınamayan Erçil’in, en son 30071 Sokak’ta görüldüğünü belirledi. Bu sokağa yoğunlaşan cinayet masası dedektifleri, kahvede çırak olarak çalışan Fatih Kahraman’ın, Erçil’in kaybolmasının ardından Uşak’a gittiği bilgisine ulaştı. Karaman’ı takip altına alan polis, şüpheliyi Adana’ya geri döndüğü otogarda gözaltına aldı.

cekic.jpg

VAHŞİ CİNAYET İTİRAF ETTİ

Emniyette sorguya alınan Karaman, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi. Ancak Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü’ne ait ekipler, Karaman’ın çalıştığı kahvehanenin tuvaletinde önce uzun kadın saçları, ardından da ‘ultraviyole ışık’ ile yaptığı aramada da kan lekesine ulaştı. Önüne deliller konulan ‘katil zanlısı’, bunun üzerine her şeyi itiraf etti. Vahşi cinayeti tüm detaylarıyla anlatan Karaman, ifadesiyle adeta kan dondurdu. 

ÖLDÜRÜP 5 PARÇAYA AYIRDIM

Genç kadınla cinsel ilişkiye girmek istediğini, ancak bunu kabul etmediği için kendisine öfkelendiğini anlatan Karaman, “Sonrasında tuvalete girdi. Ancak bir türlü çıkmadı. Uyuşturucu almak istediğimi, bunun için tuvaleti kullanacağımı ve çıkmasını söyledim. Ama yine çıkmadı ve kendisiyle tartışmaya başladık. Çıkan tartışma sonucu önce boğdum ve sonra da öldüğünden emin olmak için kafasına defalarca çekiçle vurdum. Cesedini ortadan kaldırmak için bıçak ve çekiç yardımıyla bedenini 5 parçaya ayırıp, moloz çuvallarına koyup çöpe attım” dedi. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek. 

page_adli-tip-karar-verecek-copte-ve-denizde-parcalari-bulunan-2-kadin-kim_271122949.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.