Arda Turan kendisini acımasızca eleştirenleri utandırdı!

Arda Turan kendisini acımasızca eleştirenleri utandırdı!
Barcelona'nın yıldızı 3 gol bir asistle İspanya'da günün en çok konuşulan futbolcusu oldu.

Son zamanlarda Barcelona'da en fazla eleştirilen isimlerden olan Arda Turan dün gece oynanan Şampiyonlar Ligi maçında Katalan ekibi adına sahada 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemesi İspanyol basınında manşet oldu. Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 mağlup ettiği maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Arda adeta hakkında çıkan iddialara sahada cevap verdi. 

MARCA ACIMASIZCA ELEŞTİRMİŞTİ

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen ve Arda Turan hakkında sürekli olumsuz iddialara ve haberlere imza atan Marca Gazetesi Milli Futbolcunun 3 gollük performansının ardından "El Turco Mönchengladbach'a hat- trick yaptı" manşetini atarken Arda Turan hakkında olumsuz yazmaya devam ediyor. Marca Gazetesi "Barcelonalıların Arda Turan'ın Real Madrid maçında yaptığı son dakika faulünü kolay kolay unutamayacak ama şöyle bir gerçek var ki dün gece Arda'nın gösterdiği performansta kolay unutulamayacak. Türk oyuncunun 3 gollük performansı belki Catalan Kulübü için çok tarihi değil ama kendisinin bu performansa çok ihtiyacı vardı" şeklinde yazdı. 

YABANCI TAKIM FORMASI İLE HAT-RİCK YAPAN İLK TÜRK

Bir diğer Madrid gazetesi olan AS ise "Arda golle özür diliyor" manşetini atarken milli oyuncunun yapmış olduğu hat-trick ile Türk futbol tarihine de geçtiğini çünkü Şampiyonlar Ligi'nde yabancı takım forması ile ilk hat-trick yapan Türk oyuncu olduğunu da yazdı.

Real Madrid maçı sonrası Arda Turan'a sert eleştirilerde bulunan Katalan basını da dün geceki performansın ardından milli oyuncu hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

EL MUNDO GAZETESİ: "Arda özrünü kazandı" manşetini atarken bir diğer tanınmış gazete olan SPORT ise "Barça, Arda Turan'ın hat-trick'i ile tekrardan gülmeye başladı" manşetini atarken Arda Turan hakkında özel bir de karikatür yayınladı.

EL PAİS GAZETESİ: "Arda, Borussia Mönchengladbach'a acımadı" manşetini attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.