16 ilde FETÖ'nün üst düzey kadrosuna operasyon!

16 ilde FETÖ'nün üst düzey kadrosuna operasyon!
16 ilde 70'e yakın adreste arama yapılıyor. Türkiye'nin emniyet imamı olduğu öne sürülen 'Kozanlı Ömer'in de gözaltı listesinde olduğu belirtiliyor.

İstanbul merkezli 16 ilde FETÖ’nün Türkiye ve İstanbul imamlarının da aralarında bulunduğu 58 kişinin yakalanması için 66 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı. 100 ekibin görev aldığı operasyonda FETÖ’nün emniyet imamı “Kozanlı Ömer” kod isimli Osman Hilmi Özdil’de gözaltı listesinde bulunuyor.

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ’ye yönelik “Türkiye”,”İstanbul” ve üst düzey “Emniyet” imamlarına yönelik operasyon başlattı.

16 AYRI İLDE “İMAM” OPERASYONU

İstanbul merkezli 16 ayrı ilde aralarında “Kozanlı Ömer” kod isimli Ozman Hilmi Özdil’in de aralarında bulunduğu, “Türkiye İmamı”, “İstanbul İmamı” ve “Emniyet İmamı”nın da aralarında bulunduğu 58 kişinin yakalanması için 66 ayrı adrese eş zamanlı operasyon başlatıldı.

DOKTOR, SUBAY, POLİS, ÖĞRETMEN HER MESLEKTEN İMAM VAR

Operasyonlarda 100 ekip görev alırken, gözaltına alınacak olan FETÖ üyelerinin 9’unun üst düzey abi, 17’sinin meslek abileri olduğu öğrenildi. Gözaltı listesinde bulunan FETÖ üyelerinin, doktor, öğretmen, subay, mühendis, muhasebeci, esnaf, araştırma görevlisi ve emniyet personeli gibi meslek guruplarından oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.