Kandil’i, PKK elebaşlarını yerle bir etmedikçe…

Kandil’i, PKK elebaşlarını yerle bir etmedikçe…
İstanbul Beşiktaş’taki kahpe saldırı da gösterdi ki, PKK yuvası Kandil ve Kandil’deki elebaşları hayatta olduğu sürece Türkiye’ye rahat yok. MHP de vatandaş da “Yeter artık, Kandil’i de elebaşlarını da yerle bir edelim” çağrısını yineliyor.

İstanbul Beşiktaş’ı kana bulayan bölücü terör örgütü PKK kolu TAK mensubu teröristlerin, Kandil bağlantılı ve Kobani’den geldikleri ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta 36 polis ve 8 sivili katleden canlı bombalardan birinin kimliği belirlendi. Beleştepe’de araç içinde kendini patlatan terörist 1996 doğumlu, örgüte Lice kırsalında katıldı, Kobani’de bomba eğitimi aldı.

Bu eylem de gösterdi ki, bölücü terör örgütünün baş yuvası olan Kandil ve Kandil’deki elebaşları hayatta olduğu sürece Türkiye’ye rahat yok.

Vatandaş “Yeter artık, Kandil’e girelim, Kandil’i yerle bir edelim. Elebaşlarını ortadan kaldıralım. Kandil orda öylece durduğu sürece, elebaşları hayatta olduğu sürece bize rahat yok” diyor.

TAK’IN BAŞINDA BAHOZ VAR

Beşiktaş’taki kahpe eylemi PKK’nın bir kolu olan TAK üstlendi. TAK’ın liderinin Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin olduğu belirtiliyor.  Terör örgütü elebaşlarından Bahoz’la ilgili geçtiğimiz Temmuz ayında medyada “Suriye’de öldürüldüğü” haberleri çıkmıştı. Bu bilgi basında çok geniş bir şekilde yer almış, operasyonun nasıl gerçekleştiğine dair detaylar aktarılmıştı. Ancak TAK’ın son saldırısı Bahoz’un hayatta olduğu değerlendirmelerini beraberinde getirdi. Şuana kadar resmi kaynaklarca “öldürüldüğünün” teyit edilmemiş olması da PKK elebaşının hayatta olduğu bilgisini güçlendirdi.

ELEBAŞLAR NEDEN ETKİSİZ HALE GETİRİLEMİYOR?

Bugüne kadar tek bir PKK elebaşının ele geçirilememesi, etkisiz hale getirilememesi şaşkınlıkla karşılanıyor; "elebaşları neden öldürülemiyor", "Amerika olsa, İsrail olsa elebaşları yaşatır mıydı" sorularını gündeme getiriyor.

Vatandaş "Amerika olsa, İsrail olsa, Rusya olsa, İngiltere olsa, AB ülkeleri olsa Kandil'i, PKK elebaşlarını şimdiye kadar 50 kere yerle bir etmişti" yorumlarını yapıyor.

MHP: KANDİL’E TÜRK BAYRAĞINI DİKİN

Terörle mücadelede Hükümet’e en büyük desteği veren muhalefet partilerinden MHP’nin yayın organı Ortadoğu da bugünkü sayısında “Kandil’e Türk bayrağını dikin” çağrısı yaptı.

Haberde “Beşiktaş’taki kalleş saldırı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yıllardır yaptığı, ‘Kandil’e Türk bayrağını dikin’ çağrısının ne kadar önemli ve yerinde olduğunu bir defa daha ortaya koydu” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.