Levent Üzümcü'den Erdoğan'a yorum!

Levent Üzümcü'den Erdoğan'a yorum!
Oyuncu Levent Üzümcü, cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan bombalı saldırı sonrası Erdoğan'ın açıklamasına yorum yaptı.

 

10 Aralık akşam saatlerinde İstanbul Beşiktaş'ta polise yönelik düzenlenen terör saldırısının ardından 45 kişi şehit olmuştu. Haberin duyulmasının ardından tepkiler çığ gibi büyümüş, pek çok ünlü sosyal medyalarından terörü lanetleyen paylaşımlar yapmıştı.

"ÖLÜMLÜ ADIM"

Patlamanın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir açıklama yaptı. Oyuncu Levent Üzümcü,"Türkiye ne zaman olumlu bir adım atsa, cevabı hemen terör örgütleri eliyle geliyor" şeklinde konuşan Erdoğan'ın açıklamasını Twitter hesabından "Ölümlü adım" diyerek yorumladı. 

levent-uzumcu-erdogan-twitter-sadecehaber.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklması şu şekilde: 

"Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, bu gece İstanbul'da, bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur. PKK'sıyla, DEAŞ'ıyla, FETÖ'süyle tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.