AK Partili Çamlı: Çare yok beyaz adam gebereceksin

AK Partili Çamlı: Çare yok beyaz adam gebereceksin
AK Parti Ahmet Hamdi Çamlı Meclis’te devam eden bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada Batı dünyasına sert eleştirilerde bulundu.

 

AK Parti Ahmet Hamdi Çamlı Meclis’te devam eden bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmada Batı dünyasına sert eleştirilerde bulundu.

Son zamanlarda yoğun bir şekilde İslam coğrafyası üzerinde oynanan oyunlar ve kirli planlar hakkında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Batı dünyasını çok sert bir şekilde eleştirerek, “Biz sizi Çanakkale’de tanıdık, biz sizi Irak’ta Orta Doğu’da tanıdık. 400 bin Bosnalıyı katlederken gördük. Şimdi sizi eteklerimizde Suriye’de, Irak’ta görüyoruz, bazen içerideki eserlerinizle görüyoruz. Biz sizi 15 Temmuz’da Meclis’in tepesine konmuş bir baykuş gibi gördük. Hala Meclis duvarlarında onun izlerini taşıyoruz” dedi.

Çamlı, Siyonizm güdümlü emperyalist faaliyetlerle dünyayı kana bulayan Batı’yı Beyaz Adamhikâyesiyle şöyle anlattı:

Ben size beyaz adamdan bahsetmek istiyorum. Bir filmde katliamcı beyaz adamlardan birisini kızıl derililer ağaca bağlıyor, idam edecekler.  Beyaz adam çırpınıyor; yapma, etme vs. olmuyor. Kızıl derili reis bir işini görmek için adamın önünden geçerken de ver yansın ediyor. Kızılderili dönüyor ve şunu söylüyor: Çare yok beyaz adam gebereceksin!

Şimdi burada 15 Temmuz’da üzerimize çullanan küresel hırsızlara, Siyonizm güdümlü emparyalist hırsızlara buradan sesleniyorum: Beyaz adam, çare yok gebereceksin. Biz sizi Çanakkale’de tanıdık, biz sizi Irak’ta Orta Doğu’da tanıdık. 400 bin Bosnalıyı katlederken gördük. Şimdi sizi eteklerimizde Suriye’de, Irak’ta görüyoruz, bazen içerideki eserlerinizle görüyoruz. Biz sizi 15 Temmuz’da Meclis’in tepesine konmuş bir baykuş gibi gördük. Hala Meclis duvarlarında onun izlerini taşıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.