Milli Antrenörden dans açılışı

Milli Antrenörden dans açılışı
Beşiktaş şehitlerinin yasını tuttuğumuz günde, Milli Antrenör İpek Yavuzer, dans okulu açılışı yaptı. Vatandaşlar "Bu açılış en azından ertelenebilirdi" diye üzüntülerini dile getirdi.

Türkiye İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen terör olayında şehit olan 44 vatandaşının yasını tutarken, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Milli Takım Antrenörü İpek Yavuzer’in danslı açılış yapması yadırgandı.

İstanbul’daki kalleş terör olayında şehit olan 44 vatandaştan bazıları da Ankara’da toprağa verildi. Başkent’te bir tarafta Beşiktaş şehitleri gözyaşları içinde toprağa verilirken, diğer tarafta “milli antrenör” İpek Yavuzer dans okulu açılışı yapıyordu. 

Başkent’teki dans okulları arasında yer alan Star Dance by İpek Yavuzer, Pazartesi günü yeni adresinin tanıtımını yaptı! Çankaya’ya bağlı Çayyolu’nda ki yeni dans okulu adresi için açılış yapıldı. Açılışta öğrenciler malum kıyafetler içerisinde dans etti.

vd-091.gif

MİLLİ ANTRENÖRÜN OKULU

Dans okulu sahibi ve aynı zamanda Türkiye Dans Sporları Federasyonu Milli Takım Antrenörü olan İpek Yavuzer, 2016 yılında yapılan Türkiye şampiyonalarında tüm kategorilerde öğrencilerinin önemli başarılar elde ettiğini belirterek “Öğrencilerimden Batu Coşan ve Alexandra Shanko Avrupa Gençler 4.’sü oldu. Merkezde çocuklara ve yetişkinlere yönelik dans sporu, bale ve jimnastik gibi dersler veriliyor” diye konuştu.

Danslı açılış günü Ankara’da diğer tarafta ise, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan çevik kuvvet polisi Mehmet Zengin için Ahmet Hamdi Akseki camisinde cenaze töreni düzenleniyordu.

Sağduyu sahibi vatandaşlar "Bu açılış en azından ertelenebilirdi" diyerek üzüntülerini dile getirdiler.