Çavuşoğlu: Tereddüt etmeden vururuz!

Çavuşoğlu: Tereddüt etmeden vururuz!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısının gerçekleştirileceğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Suriye'de genelinde ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüm konusunda müzakerelerin başlaması için bir taraftan gayret sarfediyoruz. 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısını gerçekleştireceğiz" açıklamasında bulundu.

KRİTİK TOPLANTI 27 ARALIK'TA MOSKOVA'DA

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu açıklamasında "Suriye genelinde ateşkesin sağlanması ve siyasi çözüm konusunda müzakerelerin başlaması için bir taraftan gayret sarfediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu çabalarımız devam edecek. Bu anlamda, bu ayın sonunda 27 Aralık'ta Moskova'da Türkiye, Rusya, İran üçlü toplantısını gerçekleştireceğiz" ifadelerine yer verdi.

ÇAVUŞOĞLU: TEREDDÜT ETMEDEN VURURUZ 

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Operasyon devam ediyor. Peki El Bab'tan sonra ne olacak? El Bab'tan sonra Münbiç'e doğru yönelinecek. PKK Telafer'e yönelik herhangi bir tehdit oluşturursa hiç tereddüt etmeden PKK'yı orada da vururuz, vuracağız da. Orada yaşayan kardeşlerimize yönelik tehditler konusunda her türlü planımız, hazırlığımız elbette var, olmalıdır." şeklinde konuştu.konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.