Kılıçdaroğlu'nu çıldıracak sözler

Kılıçdaroğlu'nu çıldıracak sözler
FETÖ ile mücadelede CHP'nin kendisine destek vermemesinden yakınan Celal Kılıçdaroğlu kardeş Kılıçdaroğlu'na bu sözlerle yüklendi.

 

FETÖ ile mücadeleye destek vermek için yürüyen, ölüm orucu ve oturma eylemleri yapan Celal Kılıçdaroğlu bugün de denize girdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin FETÖ'yle mücadelesine destek vermek için Aralık ayında Altınkum Plajı'nda denize girdi. Ağabeyine seslenen Kılıçdaroğlu, “Partinin içindeki FETÖ'cüleri temizlemediği sürece soyadının aynı kalmasını istemiyorum. Gitsin soyadını Gülen yapsın” dedi.

 CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, FETÖ/PYD terör örgütünün belediyelerden temizlenmesi ve AK Parti'nin FETÖ'yle mücadelesine destek vermek için gerçekleştirdiği yürüyüş, ölüm oruca ve oturma eylemlerini bugün soğuk havada denize girerek sürdürdü.

Yüzme bilmeyen Kılıçdaroğlu, FETÖ'yle mücadeleye dikkat çekmek için şortunu giyerek Altınkum Plajı'nda denize girdi. Kılıçdaroğlu, “Bugün farklı bir eylemdeyim. FETÖ'cülerin belediyelerden temizlenmesi için birazdan denize gireceğim. Deniz’i de (CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay) denizde boğacağım” dedi.

"SOYADINI GÜLEN YAPSIN"

Ağabeyinin kendisiyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşımları eleştiren Kılıçdaroğlu, “Partinin içindeki FETÖ'cüleri temizlemediği sürece soyadının aynı kalmasını istemiyorum; gitsin soyadını Gülen yapsın” dedi.

"BURADA KALACAĞIM"

CHP’li Gürsel Tekin’in kendisini almaya gelip gelmediği yönündeki soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Gelmedi, gelseydi de gitmezdim zaten. Mücadelemi sürdüreceğim. Ağabeyim de aramadı. Ağabeyime çağrım yok. Bundan sonra eylemim olmayacak. Zaman içerisinde amacıma ulaştığımda eylemlerim bitecek. Şu an Didim’deyim ve Didim’de kalacağım” diye konuştu

Kısa süre denize giren Kılıçdaroğlu, “Su güzel iyi. Ülkemizde duran turistler Didim'e gelsinler" sözleriyle çağrıda bulundu.
Eylemin sonunda pankart açan Celal Kılıçdaroğlu, FETÖ’den tutuklu Erkan Karaarslan üzerinden gönderme yaparak “Kemal Abi, Erkan Karaarslan kimdir? Kim gönderdi? Bana cevap ver” yazısıyla poz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.