Meral Akşener parti mi kuruyor?

Meral Akşener parti mi kuruyor?
MHP’den ihraç edilen Genel Başkan adayı Meral Akşener’in yeni bir parti için kolları sıvadığı ileri sürüldü. Akşener ne zaman parti kuracak? Akşener’in partisinde kimler olacak?

Uzun yıllar İhlas Medya Grubu’nda yöneticilik yapmış, muhafazakar camiaya yakın bir isim olan Sabahattin Önkibar, MHP’den ihracı kesinleşen Meral Akşener’in parti kurma çalışmalarına başladığını yazdı.

Sabahattin Önkibar, Meral Akşener hareketinin milliyetçi-muhafazakar eksenli merkez bir sağ parti olacağını belirterek, “Harekete geçme noktasında söylenen Başkanlık referandumu öncesi ki, red kampanyaları ile partinin büyüyeceklerine inanıyorlar” dedi.

151175.jpg

Önkibar’ın Aydınlık’taki yazısının ilgili bölümü şöyle:

Mahkeme ihraca itirazı dün reddetti ve Meral Akşener ile Ümit Özdağ’ın MHP sayfaları kapandı.Bu şekilde yeni siyasi oluşumun önü açıldı ki Akşener taraftarları zaten epeydir bunun üzerinde çalışıyordu. Evet Meral Akşener önderliğinde yeni parti eşiktedir lakin Ümit Özdağ’ın ne yapacağı meçhul zira o konuda bir tepki vermedi. Akşener’in kurmaylarından bazıları Demokrat Parti çatısı derken, diğerleri yeni parti yeni hava demek diyor. Kesinleşen husus Meral Akşener hareketinin milliyetçi-muhafazakar eksenli merkez bir sağ parti olacağı. Harekete geçme noktasında söylenen Başkanlık referandumu öncesi ki, red kampanyaları ile partinin büyüyeceklerine inanıyorlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.