Türkiye'yi hedef alan paylaşımlar Almanya'dan!

Türkiye'yi hedef alan paylaşımlar Almanya'dan!
Teröre destek veren söylemlerde bulunan hesaplara yönelik başlatılan incelemeler sonucu, PKK hesaplarının yönetildiği ülkelerden Almanya'nın başı çektiği öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden teröre destek veren söylemlerde bulunan hesaplara yönelik olarak başlatılan incelemeler sürerken, çok sayıda isim gözaltına alındı. Twitter'daki PKK hesaplarının yönetildiği ülke ise dikkatleri çekti. Twitter fenomeni Tuğrul Yılmaz, terör örgütlerinin lehine paylaşım yapan hesapların yüzde 80'inin Almanya merkezli olduğunu gün yüzüne çıkardı.

Terör örgütleri Türkiye'yi alçakça saldırılarla hedef almaya devam ederken, sosyal medya mecralarındaki faaliyetleri ise dikkati çekiyor. Twitter ve Facebook'taki bu hesaplar, PKK'nın saldırıları üzerinden hain bir provokasyon sahneliyor.

Süper Haber Tv'de İzzet Çapa'ya konuşan Twitter fenomeni Tuğrul Yılmaz'ın PKK hesaplarına yönelik tespitleri ise tabloyu gözler önüne serdi.

Terör örgütlerinin lehine paylaşım yapan hesapların yüzde 80'inin Almanya IP'li olduğuna işaret eden Yılmaz, "Avrupa falan demiyorum, direk Almanya. Çıkan her tantanada ülke karşıtı hashtag'lerin de hepsi Almanya'dan başlatılıyor. Olaylar manipüle ediliyor. Bu kanıtlanabilir bir şey" dedi.

Son hashtag Düsseldorf'ta açıldı

Son günlerde dolardaki dalgalanmaların ardından Twitter'da başlatılan 'Dolar 3.350, ekonomi batıyor' kampanyasından da Almanya çıktı. Söz konusu etiketin çıkış yerinin Düsseldorf olduğu öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.