“Türkiye Mart’ta alev alev olacak” diyen Perinçek’e tepki

“Türkiye Mart’ta alev alev olacak” diyen Perinçek’e tepki
Yakup Köse, Türkiye’nin Mart ayında alev alev olacağını söyleyen Perinçek’in kolluk kuvvetleri tarafından ifadeye çekilmesi gerektiğini yazdı.

Star yazarı Yakup Köse, Doğu Perinçek’in “Valla Mart’ta alev alev olacak Türkiye!” açıklamasıyla ilgili “Bu sûreti haktan gözüken mesajlar aslında aba altından sopa göstermektir” dedi ve Perinçek’in hemen ifadeye çekilmesi gerektiğini kaydetti.

Köse, muhafazakar medyada Perinçek gibiler için “mağdur edebiyatı” yapılmasına da tepki gösterdi.

Köse’nin yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Mevzumuz olan ‘mağdurlara’ dönersek. Duydunuz mu, ‘baş mağdur’lardan Doğu Perinçek ne demiş: “Mart’ta Türkiye alev alev olacak!”

Örgütünün yayın organlarından Ulusal Kanal’da konuşan Doğu Perinçek, program sunucusunun “Başkanlık referandumu Mart ayında” demesiyle Perinçek, “Valla Mart’ta alev alev olacak Türkiye!”

Başka bir FETÖ ‘mağduru’ Eski Hava Kuvvetleri Savcısı Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok ise Twitter’da şunları yazdı: “Darbe sonrası KAOS süreci başlatılmıştır. G.Doğu, Irak, Suriye’den şehitler. Şehirlerde kanlı eylemler. Ekonomik baskılar. Suikastlar. Birlik olalım.

KAOS süreci ülkede iç çatışma ile beraber kanlı bir kalkışma ortamı yaratacak ve TSK emir komuta zinciri içerisinde yönetime el koyacaktır.

Birlik herkesi kucaklamak ve farklılıkları kabullenmekle mümkündür. Ülkenin birlik ve beraberliğini sağlama sorumluluğu Cumhurbaşkanına aittir.

KAOS ve darbe süreci ancak birlik ve beraberlikle aşılabilir. Cumhurbaşkanı birlik ve beraberliği sağlayamazsa önünde sonunda darbe olacaktır.”

Bu sûreti haktan gözüken mesajlar aslında aba altından sopa göstermektir. Üçok’un “birlik ve beraberlik”ten  kastı kendileridir! Gerek Perinçek gerekse Üçok Cumhurbaşkanı Erdoğan’a diyorlar ki: “Eskiden olduğu gibi ülkeyi biz yöneteceğiz ve sen de buna razı olacaksın! Yoksa ülke alev alev olur!”

Bu mesaja binaen bu ülkenin kolluk kuvvetleri bu iki ‘mağduru’ merkezde misafir edip, “Siz ne işler çeviriyorsunuz? Sizi ‘mağdur’ yaptık ve üstelik cebinize de para koyduk. Bu mu vefa!” demezlerse hatırım kalır!..

15 Temmuz gecesi gibi bir 15 Mart gecesi mi yaşanması gerek bazı şeylerin anlaşılması için!..

Maalesef öyle gözüküyor!

‘Mağdurunuz’ Doğu Perinçek müjdeyi verdi: “Mart’ta Türkiye alev alev olacak!”

Huzurlarınızda külahıma da teşekkür edip yazımı nihayete erdiriyorum!..”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.