İşte El Bab gazisinin tek isteği!

İşte El Bab gazisinin tek isteği!
FETÖ’nün kumpasıyla 2 yıl hapis yattıktan sonra görevine dönen ve El Bab’da yaralanan Yarbay Kışkan, iyileşip arkadaşlarının yanına dönmek için gün sayıyor.

 

FETÖ/PDY'nin kumpası sonucu Vatan hainliğiyle suçlanan Yarbay Merdin Kışkan (43), beraat ettikten sonra görevlendirildiği El Bab'da vatan için canını hiçe saydı.

El Bab'da geçen çarşamba 16 askerin şehit düştüğü çatışmalarda yaralanan tabur komutanı Kışkan, kendisini ziyaret eden emekli kurmay Albay Mustafa Önsel'e "Moralim çok iyi. Bir an önce El Bab'a gidip, arkadaşlarımın yanında yer almak istiyorum" dedi.

Çatışma gününü anlatan Kışkan "DEAŞ, Suriye'nin diğer kentlerinden püskürtülmesinden sonra tüm Rakka ve El Bab'a yığınak yaptı. Bu iki şehirde tüneller, bombalı tuzaklar ve mayınlarla şehrin tamamını korumaya almışlar. Akil Dağı'nı ele geçirmek El Bab için kritik bir yerdi. Üs olarak kullandıkları Hastane çevresinde yoğun çatışmalar yaşandı. Bir an önce ayağa kalkıp, tekrar cepheye arkadaşlarımla birlikte DEAŞ'ın bölgeden temizlenmesi için mücadele etmek istiyorum" diye konuştu.

Fırat Kalkanı Harekâtı'na gönüllü katılan ve DEAŞ'lı teröristlerin bombalı araçla saldırdığı birliğin başında bulunan Kışkan'ın kalıcı bir rahatsızlığı yok. Kilis Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Kışkan'ın hayati tehlikesi bulunmuyor. Kışkan, İzmir'de yürütülen sözde 'Askeri casusluk' davasında 2 yıl hapis yatmıştı. Kumpas ortaya çıkınca da beraat etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.