Başakşehir'den hakem isyanı!

Başakşehir'den hakem isyanı!
Adanaspor karşısında golü önce sayılan ardından ofsayt sebebiyle iptal edilen lider Medipol Başakşehir, resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

 

İstanbul Başakşehir bugün oynanan Adanaspor maçının ardından Başkan Göksel Gümüşdağ imzasıyla yayınlanan resmi açıklamada, video hakem uygulamasına geçilmesi gerektiği açıklandı.

İşte Başakşehir'in yaptığı yazılı açıklama:

"KAMUOYUNA DUYURU"

Tüm hakemlerimizin iyi niyetli olduğuna inancımız hala sürerken, bir süredir ısrarla hayata geçirilmesini talep ettiğimiz "video hakem" uygulamasını bir kez daha ve ısrarla gündeme getirmek zorundayız.

Bu gece Başakşehir Futbol takımının ve aynı zamanda bütün iyi niyetleri ve olağanüstü çabalarıyla mütevazi şartlarda büyük düşlerin peşinden koşan herkesin, hazmetmesi kolay olmayan bir hayal kırıklığına uğratıldığı unutulmaması gereken bir gece oldu.

Lütfen bu deklarasyonu, kaybedilen bir maçın arkasından yapılmış basit bir reaksiyon olarak görmeyin. Aksine, ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde en çok ihtiyaç duyulan adalet ve dürüstlük gibi değerleri kalıcı kılmak için yapılması gereken simgesel bir hatırlatma olarak görün.

Daha kaliteli, daha yüksek donanımlara sahip bir hakem standardına ihtiyacımız olduğunu hepimiz biliyoruz. Kısa vadede hakem kalitemizi arttıramayacağımızı düşünüyorsak o zaman mutlaka video hakem uygulamasına geçmeliyiz.

Saygılarımızla,

Göksel Gümüşdağ,

Medipol Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.