Advocaat'tan Sergen Yalçın bombası!

Advocaat'tan Sergen Yalçın bombası!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın, 29 Ocak'ta karşılaşacağı Kayserispor'un hocası Sergen Yalçın'ı, yıllar önce Gladbach'ı çalıştırdığı dönemde transfer etmek istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe, hafta sonunda Kayserispor'a konuk olacak... bu maçın ilginç bir özelliği var. Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat'ın Kayserispor teknik direktörü Sergen Yalçın'a olan hayranlığı. 2003 yılında Sergen Yalçın, Chelsea deplasmanında attığı iki golle Beşiktaş'ı galibiyete taşımıştı. Sezon sonunda Advocaat, Bundesliga takımlarından M'Gladbach'ı başına geçince ilk istediği oyuncu Sergen olmuştu. Efsane Brezilyalı Elber ile Sergen'i beraber oynatmak isteyen Advocaat'ın bu talebine Sergen, Beşiktaş'tan ayrılmak istemediği için olumsuz cevap vermişti.

Advocaat'ın Kayserispor maçı planı

Takımının sözde "büyük" değil "küçük" maçlarda puan kaybetmesi Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ı hafta sonunda oynanacak Kayserispor maçı öncesinde özel önlemler almaya itti. Hollandalı teknik adam ilk maç toplantısında oyuncularına, ligin en sert takımı Başakşehir'e karşı verilen sert karşılığa olumlu cevap verdi. Advocaat, Kayserispor maçında da aynı şiddette bir oyun oynanması iistediğini oyuncularına anlattı.

Fotospor

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.