Levent Şahin galibiyeti değerlendirdi

Levent Şahin galibiyeti değerlendirdi
Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Levent Şahin, "Çok değerli bir rakibimizden çok değerli 3 puan aldık." dedi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada  bulunan Şahin, sözlerine, stadı dolduran taraftarlarına verdikleri destekten  dolayı teşekkür ederek başladı.
 
Eken buldukları golün ardından maçın bir süre Kasımpaşa üstünlüğünde  geçtiğini dile getiren Şahin, "Çok değerli bir rakibimizden çok değerli 3 puan  aldık. Oyunu belli bölümlerde domine ederek ne kadar kaliteli bir takım  olduklarını gösterdiler. Burada oyuncularımın göstermiş olduğu tepki bence sonucu  etkileyen en büyük etken." diye konuştu.
 
Kasımpaşa cephesi
 
Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise karşılaşmaya galibiyet  hedefiyle çıktıklarını anlatarak, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:
 
 "Rakibimiz kazandı ve olduğumuz yerde puan aralığı biraz daha daraldı.  Yediğimiz ilk golde, kontrolümüzde olan bir topta baskı yedik. Faul mu bilmiyorum  ama o topun oradan uzaklaştırılması gerekiyordu. En formda oyuncum Veysel Sarı  topu kaptırdı. Daha sonra oyunu oturttuk. Rakibimize biraz daha baskı kurduk. Çok  fazla pozisyona giremedik ama daha doğru oynadık. Maçın ikinci yarısının ilk 15  dakikası da böyle geçti. Daha sonra yediğimiz ikinci gol takımın gardının  düşmesine neden oldu."
 
Kaliteli bir takım olduklarını dile getiren Özdeş, "Skor ne olursa  olsun maçı sonuna kadar kovalamak gerekiyor. Bugün
kaybettik, bunu telafi etmek  durumundayız. Takımım bu kalitede. Adanaspor takımını tebrik ediyorum."  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.