Belediye başkanı kaçtı! Yerine kayyum atandı

Belediye başkanı kaçtı! Yerine kayyum atandı
İçişleri Bakanlığı, Bismil İlçesi Belediye Başkanı DBP'li Cemile Eminoğlu'nu görevden alırken, yerine kayyum olarak İlçe Kaymakamı Turgay Güleç'i atadı.

İçişleri Bakanlığı, hakkında yakalama kararı bulunan, ancak, aramalara rağmen bulunamayan Bismil İlçesi Belediye Başkanı DBP'li Cemile Eminoğlu'nu görevden alırken, yerine kayyum olarak İlçe Kaymakamı Turgay Güleç'i atadı.

BULUNAMADI

Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu, yürütülen bir soruşturma kapsamında ifade vermeye gelmediği için hakkında yakalama kararı olmasına rağmen bulunamadı. Ev ve belediye binasına daha önce gelen polis, Cemiloğlu'na ulaşamadı.

KAYYUM ATANDI

Dün akşam İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan DBP'li Cemile Eminoğlu'nun yerine İlçe Kaymakamı Turgay Güleç, kayyum olarak atandı. Bismil Belediyesi'ne atandığını doğrulayan Kaymakam Güleç, kaymakamlık ve başkan vekilliği görevlerini birlikte yürüteceğini söyledi. Bu sabah erken saatlerde belediye binasına gelen polis, güvenlik amaçlı binada arama yaptı. Polisin belediye binasında başlattığı aramaları sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.