O futbolcunun hayali gerçek oluyor

O futbolcunun hayali gerçek oluyor
19 Şubat Pazar günü Gaziantep'te açılış törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantepspor'un yeni transferi Ben Hatira'nın hayalini gerçekleştirecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un kulüp başkanı İbrahim Kızıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek mitingde 20 bin forma dağıtılacağını söyledi. Kızıl, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Şubat Pazar günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda halka sesleneceğini ve yeni yapılan stat da olmak üzere bazı tesislerin toplu açılışını gerçekleştireceğini belirtti.

Taraftarları mitinge davet eden Kızıl, "Gaziantepspor’a gönül veren ve kalbi Türkiye için çarpan bütün taraftarlarımızı, takımımızın 20 bin formasını Cumhurbaşkanımızın elinden almak üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na bekliyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımıza minnet ve şükranlarımızı iletmek üzere tüm yönetim, teknik ekip ve futbolcularımızla meydanda olacağız." ifadelerini kullandı.

t4odq_1487405913_8536.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BEN HATIRA'YA YANIT

Geçtiğimiz günlerde Gaziantepspor'un Tunuslu yeni transferi Ben Hatira, ”Hayalim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışmak” demişti. Ben Hatira'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olumlu yanıt geldi. Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde Ben Hatira ile görüşecek.

Öte yandan; tüm takım ve yönetimin hazır bulunacağı meydanda Başkan İbrahim Kızıl, Erdoğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.