Bruma krizinin sebebi belli oldu!

Bruma krizinin sebebi belli oldu!
Tudor’un eski öğrencisine çok yakın ilgi göstermesi Portekizli yıldızın moralini bozdu. Hırvat hocanın kendisine hak ettiği değeri vermediğini düşünen Bruma trip atınca kriz çıktı.

Galatasaray'ın en önemli isimlerinren Armindo Bruma'nın Rizespor maçının kadrosuna alınmaması gündemdeki sıcaklığını koruyor... Teknik direktör Igor Tudor'un Portekizli yıldızla ilgili kararı neden aldığı konusunda spekülasyonlar sürürken, olayın perde arkası aralandı. Gelen bilgilere göre Tudor, PAOK'tan eski öğrencisi olan Garry Rodrigues'e çok yakın bir ilgi gösterdi. Hatta Hırvat hoca taktik idmanlarda genç oyuncu üzerinden hücum setleri bile oynattı. Bu sezonki performansıyla takımın kilit isimleri arasına giren Bruma ise bu duruma çok bozuldu. Son çalışmada Rodrigues'i 11'de gören Portekizli yıldız dayanamadı ve tepki gösterdi.

CEZA YOLDA

Konuyla ilgili Tudor'dan bilgi alan yönetimin Bruma'ya para cezası verecek. Sarı-kırmızılı yönetimin Bruma'ya bu davranışı sebebiylr 50 bin euro para cezası vereceği belirtildi.

YÖNETİM DE HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Bruma'nın Tudor'un kendisine hak ettiği değeri vermediğini düşündüğü ve bu nedenle tavır aldığı belirtiliyor. Fakat takıma bir mesaj vermeyi düşünen Hırvat hoca, 'gençlik hatası' olarak görülebilecek bu tavrı affetmedi ve çok tartışılan karara imzayı attı. Yönetimin de bu kararın arkasında durmasının Bruma'da büyük hayal kırıklığı yarattığı belirtiliyor. Bu krizin sezonun geri kalanına nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor.

CAROLE DÖNÜYOR AMA LINNES 11'DE

Sakatlığı nedeniyle Kayserispor ve Rizespor önünde forma giyemeyen Lionel Carole tamamen iyileşti... Fakat Fransız sol bekin Beşiktaş derbisinde ilk 11'de olması beklenmiyor. Rize deplasmanında çok başarılı bir performans sergileyen ve taraftarların alkışını alan Martin Linnes'in Beşiktaş önünde de savunmanın solunda görev yapacağı belirtiliyor. (Takvim)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.