Advocaat'tan maç sonu olay açıklama!

Advocaat'tan maç sonu olay açıklama!
Krasnodar ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda deplasmanda 1-0 yenildiği maçın rövanşında Rus temsilcisi Krasnodar ile sahasında 1-1 berabere kalarak, kupaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat şöyle konuştu:

"Maça çok iyi başladık ama öyle oynarken biraz da şans lazım o golü atabilmeniz için. Hakem bir de penaltımızı vermedi; verseydi, bambaşka bir maç olurdu. Devre arasına kadar ancak skoru 1-1'e getirdik. O dakikadan sonra tüm riskleri alamazdık çünkü 2. golü yersek tur tamamen giderdi. 25 dakika kala riskleri aldık ama işimiz zordu.

"Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı"

Bu akşamla ilgili gerçekçi olmalıyız. Bazı oyuncularımız vermeleri gereken katkıyı bu gece veremedi. Moussa Sow çok net 2 pozisyon kaçırdı. Bu maçlarda böyle pozisyonlar kolay bulunmaz."

"5 milyon verip transfer yapamıyoruz"

"Bu tarz şeyler olabiliyor, Barcelona da 4-0 yenilebiliyor. Fenerbahçe'den de iyi takımlar vardır, biz de 4-0 yenilebiliriz. Chelsea ile kıyaslama yapmayalım. Bir oyuncuya ihtiyaçları varsa 45 milyon euro'ya gidip oyuncu alabiliyorlar. Chelsea sol bekine 15 milyon veriyor. Eksiği varsa 15 milyona transfer yapıyor, biz 5 milyona transfer yapamıyoruz, fark bu."

"Bir gün gerçek hikayeyi anlatırım"

"Fenerbahçe'de esas mesele hocaysa, kararı yönetim verir. Bir gün bir şeyler olduğunda belki size gerçek hikayeyi anlatırım. Süper Lig'de sezonu 2. bitirirsek ve Türkiye Kupası'nı alırsak, bu sezonu başarılı olarak nitelendirebiliriz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.