FETÖ'den şeytani taktik!

FETÖ'den şeytani taktik!
Verilen ifadelerin medyada yayınlandığını gören FETÖ, hainlerin ifadeleri üzerinden dezenformasyon yaparak kamuoyunu yanıltmayı hedefliyor.

Kamuoyuna yönelik, medya, sosyal medya gibi propaganda araçlarını kaybeden FETÖ, bu kez farklı bir yöntemle dezenformasyona başladı.

İFADELER MEDYADA YAYINLANINCA BU YÖNTEMİ KEŞFETTİLER

Özellikle, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için 15 Temmuz akşamı harekete geçen MAK timindeki FETÖ’cüler, ilk ifadelerinde her şeyi itiraf ettiler.

Ancak ifadelerin medyada geniş şekilde yayınlanması üzerine örgüt, içerideki elemanları üzerinden kamuoyunda propaganda yapabileceğini keşfetti. Böylece, kendi medya organları artık olmasa dahi, yalan ifadelerle kamuoyunun kafasını karıştırma çabası içine girildi.

“FETÖ YAPMADI” ALGISI OLUŞTURULMAYA ÇALIŞILIYOR

MAK timinin son ifadelerine bakıldığında, hainlerin sistemli olarak yalan söyleyerek, 15 Temmuz’un failinin FETÖ olmadığı mesajı verilmeye çalışılıyor.

Bazı hainlerin kendilerini FETÖ’cü değil, Atatürkçü olarak tanımlarken, verdikleri ifadelerde klasik FETÖ argümanlarını kullanmaları dikkat çekiyor.

FETÖ’DEN TALİMAT ALMAYA DEVAM EDİYORLAR

İfadelerin geneli incelendiğinde, hainlere FETÖ’nün talimatının halen bir şekilde ulaştırıldığı görülüyor.

Örgüt geçtiğimiz yıllarda propagandasını görsel ve yazılı yayın organlarının yanısıra, Fuat Avni ve FETÖ'cü sözde gazetecilerin Twitter hesaplarından yapıyordu.

haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.