Kimse beklemiyordu! Geri adım attı

Kimse beklemiyordu! Geri adım attı
Rusya'nın Washington Büyükelçisi ile görüştüğü ortaya çıkan ABD Adalet Bakanı Sessions, Moskova'nın seçimlere müdahalesini araştıran FBI soruşturmasından çekilmek zorunda kaldı.

ABD Adalet Bakanı Jeff Sessions, Rusya ile Başkan Donald Trump'ın seçim kampanyası hakkında var olan ya da gelecekte kasım seçimlerine ilişkin açılacak muhtemel soruşturmalardan çekildiğini açıkladı.

Rusya'nın Washington Büyükelçisi Sergey Kislyak ile geçen yıl iki kez görüşmesine ilişkin Senatoya yanlış bilgi verdiği yönündeki iddialar sonrası baskı altında olan Sessions, düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sessions, "Var olan ya da ABD Başkanlığı kampanyasına ilişkin gelecekte açılacak muhtemel soruşturmalardan çekiliyorum." dedi.

Kislyak ile görüşmesine ilişkin Senatoya yanlış bilgi verdiği yönündeki iddialar hakkında da konuşan Sessions, Senatodaki sorular karşısında "dürüst ve doğru" cevaplar verdiğini söyledi.

Sessions, "Rus ara bulucularla Trump kampanyası hakkında asla bir görüşmem olmadı" ifadesini kullandı.

TRUMP SESSİONS'A GÜVENİYOR

ABD Başkanı Donald Trump, Sessions'a güveninin "tam" olduğunu belirterek, "Senatoya doğru bilgiler verdiğine inanıyorum." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.