Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına operasyon

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına operasyon
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığındaki FETÖ yapılanmasına ilişkin 102 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Ankara merkezli 27 ilde Gıda, Tarım ve Hayvancılık  Bakanlığındaki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)  yönelik operasyonda 30 şüpheli gözaltına alındı. 
 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında Gıda,  Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında halen görev yapanların da aralarında bulunduğu  102 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı.
 
Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali  Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilerden 32'sinin tutuklu olduğunu,  4'ünün ise yurt dışında bulunduğunu tespit etti.
 
Sabah saatlerinde Ankara merkezli 27 ilde 66 şüpheli hakkında eş  zamanlı operasyon başlatan güvenlik güçleri, "terör örgütü üyeliği"nden 30  zanlıyı gözaltına aldı.
 
Gözaltına alınanların ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne  gönderilecekleri, 36 şüpheliyi yakalamak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.