Çok sert çıktı! İçişleri Bakanlığım bana haram olsun

Çok sert çıktı! İçişleri Bakanlığım bana haram olsun
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğer bu ülkede bir annenin 13 yaşındaki kızı dağa götürülüp terörist yapılıyorsa benim İçişleri Bakanlığım bana haram olsun." dedi.

Süleyman Soylu, Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi'nde vatandaşlara yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 10 yıllardan beri badirelerle, birçok sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını, milletin de bunlarla terbiye edilmeye çalışıldığını söyledi.
 
HARAM OLSUN!
 
Terör örgütü PKK ile mücadeleye değinen Soylu, sözlerini şöyle  dürdürdü:
 
"7 Haziran'da o borazanlarını öttürmeye çalışanlarından birisi kimdi? Bugün Kılıçdaroğlu'nun işbirliği yaptığı PKK, doğru mu? Peki ne dediler o zaman, dediler ki 'özerklik ilan edeceğiz' dediler. Nerede özerklik ilan edecekler? İşte Muş'un Varto'sunda. Kandil talimat verecek onlar gidip Cizre'de ilan edecekler. Nusaybin'de ilan edecekler. O gün cesaretiniz tutuyordu tabii. Nasıl olsa hükümet kurulmamıştı, tek başına iktidar yoktu. Hükümet nasıl kurulacak bilinmiyordu. Elinize aldığınız istediğiniz gibi çiziyordunuz. Haydi bakalım cesaretiniz varsa bugün özerklik ilan edin de görelim sizi. Haydi görelim. Milleti, oradaki kardeşlerimizi tehdit edecekler, sindirecekler, evlerine girecekler bir annenin 13 yaşındaki kuzusunu evinden alıp dağa götürecekler. Ben söylüyorum, eğer bu ülkede bir annenin 13 yaşındaki kızı dağa götürülüp terörist yapılıyorsa benim İçişleri Bakanlığım bana haram olsun, haram olsun, haram olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum