Muslera'dan Beşiktaş itirafı!

Muslera'dan Beşiktaş itirafı!
Gençlerbirliği karşısında iki penaltının birini kurtaran, bununla birlikte birçok pozisyonu çıkaran Muslera, Uruguay basınına konuştu.

Penaltılardan birini gördüğünü ancak arkadaşlarının ikisinin de doğru olduğunu söylediğini dile getiren Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, “Kurtardığım penaltıda atanı videodan izlemiştim. İkinci penaltı atanı ise tanımıyordum. Arkadaşlarım bana aynı yere atlamamı söylediler” diye konuştu. Ligi değerlendiren Muslera, “Beşiktaş’ı yakalamak zor ama son haftaya kadar elimizden geleni yapacağız. En azından Avrupa’ya gitmek için ikinci olmalıyız” dedi.

Muslera 2.kaptanlığa

Galatasaray’da Gençlerbirliği maçındaki performansı ile büyük övgü alan Fernando Muslera’nın kaptan olması için taraftarlar sosyal medyada kampanya başlattı. Sarı-kırmızılı takımda şu anda kaptan Selçuk, 2. kaptan ise Sneijder... Sıralama; Muslera, Hakan Balta ve Sabri şeklinde devam ediyor.  Ancak yeni sezonda Sneijder’in gitmesi durumunda Muslera’nın ikinci kaptanlığa terfi edeceği dile getirildi.

‘Selçuk iyiyse Aslan da iyi’

Gençlerbirliği maçında attığı gollerle Galatasaray’ı kurtaran kaptan Selçuk İnan’ın yükselen performansı, artan motivasyon ile Tolga Ciğerci’nin yükünü hafifletmesine bağlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Selçuk’un Galatasaray için önemli bir isim olduğunun altını çizerken, “5 sene de 12 kupada rol oynamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Selçuk İnan iyi olursa Galatasaray da iyi olur” yorumunda bulundu.
 
İzin yaptılar

Gençlerbirliği’ni 3-2 yenen Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor futbolcularına bir gün izin verdi. Sarı-kırmızılılar, Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. (Skorer)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.