AGD: Herhangi bir kampanyanın iştirakçisi değiliz

AGD: Herhangi bir kampanyanın iştirakçisi değiliz
ANADOLU Gençlik Derneği bazı basın ve medya organlarında çıkan AGD’nin 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu ile alakalı kampanya yürüteceği yönündeki haberlere yönelik açıklama yaptı


ANADOLU Gençlik Derneği (AGD), bazı basın ve medya organlarında çıkan AGD’nin 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu ile alakalı kampanya yürüteceği yönündeki haberlere yönelik AGD Genel Merkez Basın Müşavirliği tarafından yazılı bir basın açıklaması yayınladı.
 
Basın açıklamasında şunlar kaydedildi: 
 
“Anadolu Gençlik Derneğimiz 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ile ilgili herhangi bir kampanyanın iştirakçisi değildir, aynı konu ile ilgili bir  program tertiplemiş ya da bir salon müracaatında bulunmuş da değildir. En başından itibaren ülkemizin, insanınızın ve özellikle de gençliğimizin yararına, barışa, sevgiye, kardeşliğe, paylaşıma dair bilinç oluşturmaya yönelik planladığımız çalışmalarımız Türkiye genelinde devam etmektedir. Biz halk oylaması sürecinin bir kutuplaşmaya yol açmaması için azami gayret gösterip tüm söylemlerimize çok daha fazla dikkat ederken tersini ifade eden ve fakat gerçekle ilintisi olmayan haberlerin çıkması üzücüdür. 
 
Biz bu ülkenin en çok ihtiyacı olan meselenin toplumsal barış ve uzlaşı olduğuna inanıyoruz. Eğer bir kampanya olacaksa bu da evet ya da hayır diyecek olan insanların 17 Nisan sabahı da güven içerisinde birlikte yaşayabilecekleri bir ortam sağlamak için gayret kampanyası olabilir. Ülkemiz insanının halk oylamasına sunulan değişiklik teklifi üzerinde düşündüğünde  daha isabetli bir karar vereceğine inancımız tamdır.  Derneğimiz dün olduğu gibi bugün ve yarın da ülkemiz için “insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” prensibiyle çalışmaya devam edecektir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum