Yunanistan'dan Almanya'ya bombalı paket!

Yunanistan'dan Almanya'ya bombalı paket!
Çarşamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen bombalı paketin üzerinden Yunanistan ana muhalefet liderinin adresinin yazdığı ortaya çıktı.

Çarşamba günü Almanya Maliye Bakanlığı'na bakan Wolfgang Schaeuble adına gönderilen bir bubi tuzaklı bir paketten patlayıcı çıkması üzerine başlatılan soruşturmada ilginç bir bilgi elde edildi.

PAKET YUNANİSTAN'DAN MUHALEFET LİDERİNİN ADINA GÖNDERİLDİ

Yunanistan polisi, Almanya Maliye Bakanlığı'na gönderilen ve içerisinde patlayıcı olan paketin Atina'dan gönderildiğini açıkladı. Paketin, Yunanistan'ın ana muhalefet lideri Adonis Georgiadis adına gönderildiği belirtildi.

Üzerinde Georgiadis'in ofisinin adresi yazan pakette, bubi tuzaklı patlayıcı olduğu ve açılması halinde can kaybı ve maddi hasara yol açabileceği bildirildi.

BAKAN'DAN AÇIKLAMA

Yunan basını 'provokasyon' olarak tanımladığı olayın hedefinin Yunanistan-Almanya ilişkileri olduğunu yazarken, Georgiadis Twitter hesabından yaptığı açıklamada olayı doğruladı.

Georgiadis açıklamasında, "Olay doğru ancak ne yazık ki komik değil. Teröristlerin hedefi haline gelmiş durumdayım" ifadelerini kullandı. Dün, Atina'da Georgiadis'e ait bir kitapçıya da bombalı saldırı düzenlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.