Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Geri Kabul' resti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Geri Kabul' resti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'ya resti çekerek, "Geri kabul anlaşması diyorlar, ne geri kabulü, geç onları geç.Yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz" dedi.

Sakarya'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'nın faşist uygulamalarına bir kez daha tepki gösterdi. Avrupa'nın yaptıklarının bedelini ödeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan Geri Kabul Anlaşması ile ilgili resti çekerek, "Bunlar vizelerin kaldırılması meselesinde söz verdiler tutmadılar. Şimdi geri kabul diyorlar. Ne geri kabulü, geç onları geç. Sen benim bakanımı Hollanda'ya sokmayacaksın. Benim topraklarım olan Başkonsolosluğa giriş izni vermeyeceksin, Bakanımın uçuş iznini iptal edeceksin sonra geri kabul diyeceksin. Siz bunları mı yaptınız. Sen atını itini benim vatandaşlarımın üzerine mi saldın, bunun bedelini ödeyeceksin." dedi

Hollanda'daki seçim sonuçlarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey Rutte sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bil ki Türkiye  gibi bir dostunu kaybettin. Neymiş seçimden sonra Başbakan'la yemek yiyebiliriz.Biz de böyle bir başbakan yok. Geç o işi. Sen kaybettin." ifadelerini kullandı.

İşte o konuşmadan satır başları

"Düşmanın dize getiremediği, depremin yıkamadığı Sakarya terör örgütlerine ve onun destekçilerine hiç meydanı bırakır mı. Terör örgütleri nereye kaçarlarsa kaçsınlar, bunların peşindeyiz. Kovalıyoruz ve kovalayacağız. Terör örgütleri ve arkalarındaki güçler, FETÖ'cüler ülkemizin sınırları içinde ve dışarıda sıkıntıya sokmak için her türlü oyunu oynadılar. Askerimiz başarısız olsun diye DEAŞ'ından PKK'sına devreye soktular. FETÖ'yü de harekete geçirdiler. Pes ettireceklerini sandılar. Ama onlar bu milleti tanımıyor. Bu milletin neler yapabileceğini, gerektiğinde tüm hesapları nasıl altüst edebileceğini bilmiyorlar. 

İSVEÇ BAŞBAKAN'I CAN DÜNDAR'I REZİL ETTİ

Neymiş Türkiye Avrupa'da seçim propogandası yapamazmış. Siz yapıyorsunuz. Bak İsveç'in Başbakanı, "Ben şu anda başka bir ülkeye gittim zaman beni içeri mi alacaksınız" dedi. Yine geçenlerde bir Alman televiyonunda eski bir Alman komiser, burada mahkum olan ve kaçıp Almanya'ya giden bir ajan terörist var ya (Can Dündar) onu rezil etti. Erdoğan'a diktatör demekle yanlış yapıyoruz dedi. "AB sürecinde biz sık sık görüşürdü" dedi. 

GERİ KABUL RESTİ: GEÇİN O İŞLERİ

Bunlar vizelerin kaldırılması meselesinde söz verdiler tutmadılar. Şimdi geri kabul diyorlar. Ne geri kabulü, geç onları geç. Sen benim bakanımı Hollanda'ya sokmayacaksın. Benim topraklarım olan Başkonsolosluğa giriş izni vermeyeceksin, Bakanımın uçuş iznini iptal edeceksin sonra geri kabul diyeceksin. Siz bunları mı yaptınız. Sen atını itini benim vatandaşlarımın üzerine mi saldın, bunun bedelini ödeyeceksin.

EYY RUTTE SEÇİMİ KAZANDIN AMA...

Ey Rutte sen seçimi birinci parti olarak almış olabilirsin ama bil ki Türkiye  gibi bir dostunu kaybettin. Neymiş seçimden sonra Başbakan'la yemek yiyebiliriz.Biz de böyle bir başbakan yok. Geç o işi. Sen kaybettin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.