Türk ve İslam düşmanlığının 5 belgesi

Türk ve İslam düşmanlığının 5 belgesi
Haber7 yazarı Taha Dağlı, Avrupa'da aynı gün çekilen 5 kareyi bir araya getirerek Avrupa'nın Türk ve İslam düşmanlığını gözler önüne serdi

1-TÜRKİYE DÜŞMANLIĞININ BELGESİ

7-048.jpg

Aynı gün çekilen 5 fotoğraf karesi. İlki Hollanda’dan. Amsterdam’daki Diyanet’e bağlı bir camiden. Seçim günü oy verme merkezi olarak kullanıldı. Cami diyanete bağlı olduğu için içeride de Türk bayrağı ile Diyanet İşleri Başkanlığının posteri vardı. Oy kullananlar Türk bayrağını görünce çılgına döndü. “Burada Türkiye propagandası yapılıyor” diye belediyeye şikayet etti. Neticesinde Amsterdam Belediyesi yetkilileri gelip Türk Bayrağı ile Diyanet’in posterini indirdi. Türkiye’ye bağlı bir binadaki Türk bayrağına dahi tahammül edilemedi.

2-CAMİ DÜŞMANLIĞININ BELGESİ

8-054.jpg

İkinci kare Almanya’dan. Erfurt kentinde Müslümanlar para toplayıp bir arazi satın aldı. Cami inşaatı için başvuru yapıldı. Ruhsat beklenirken ırkçılar devreye girdi, izin verilmemesi için imza toplatıldı. Sonrasında cami arazisi işgal edildi ve Hristiyan sembolü haçlarla donatıldı.

3-EVET’E YASAK HAYIR’A SERBESTİN BELGESİ

9-045.jpg

Üçüncü kare de Almanya’dan. Mannheim’de çekildi. Almanya Türk seçmene “16 Nisan referandumu için oy kullanabilirsiniz ama şartlarımız var o şartlara uyulmazsa oy kullandırtmayız” tehdidini savurdu. Aynı gün Saksonya Eyaleti Başkanı “Erdoğan buraya gelemez, izin vermiyoruz” dedi. Mannheim’de ise PKK’lılar şehir meydanında stant kurmuş, terör propagandası yapıyor, ‘hayır’ bildirisi dağıtıyordu.

4-AK PARTİ’YE YASAK HDP’YE SERBESTİN BELGESİ

10-038.jpg

5-BU DA NAZİ’NİN BELGESİ

11-046.jpg

Ve son kare. Adres yine Almanya. Münih’te bir mahkeme salonu.
Hani şu Nazi deyince çılgına dönen Almanya var işte tam onlara kapak olacak cinsten bir görüntü. Yok dedikleri Naziler, Münih’te duruşma salonunda ortaya çıktı.
Neo Nazi üyesi saldırganlar, Müslümanlara ait binaları ateşe verdikleri için yargı önündeydi. Almanya Nazileri inkar ediyor ama Naziler Almanya’da cirit atıyor, hadi bunları görmeyin de dönerci cinayetlerini kim yaptı, o kadar delil ortadayken, Neo Nazilere neden hala dokunulmadı?

Hollanda’da seçim tamamlandı sandıktan çıkan sonuçtan dolayı Almanya çok memnun oldu. İngilizlerin AB’den çıkma sürecini resmen başlattıkları bir günde, Hollanda’da ırkçı Wilders iktidar olsaydı Hollanda da AB’ye “güle güle” diyecekti.

Irkçı Wilders kazanmadı ama ırkçı Rutte kazandı.

Şimdi sırada Fransa ve Almanya seçimleri var.
Almanların da taktiği belli. Türkiye düşmanlığı, İslam düşmanlığı, PKK hayranlığı, Nazi, faşizm, ırkçılık, aklınıza ne gelirse, bunların hepsi mevcut ve belli ki Eylül’deki seçime kadar da daha fazlasını yapacaklar.

Avrupa’da liberaller ya da sosyal demokratlar da artık ırkçı. Türkiye düşmanlığı, İslam düşmanlığı yapmak için ille de Hollandalı Wilders, Fransız Le Pen, Alman Pegida gibi ırkçı siyasilere ya da onların partilerine gerek yok. Irkçılık, faşistlik genel bir politika artık.

Herkes Türkiye düşmanı herkes İslam Düşmanı. Böyle yaparak seçime giriyorlar, demokratik tüm kavramları ayaklar altına alıp, demokrat görünümlü faşistler olarak sahneye çıkıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.