Dev operasyon! Her şeyin sahtesini basmışlar..

Dev operasyon! Her şeyin sahtesini basmışlar..
İstanbul'da piyasaya sahte para sürüleceği yönünde ihbar geldi. Başakşehir ve Zeytinburnu'ndaki iki ayrı adrese jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nda İstanbul'da piyasaya sahte para sürüleceği yönünde ihbar geldi. İhbarda belirtilen Başakşehir ve Zeytinburnu'ndaki iki ayrı adrese jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi.

pzvf5_1489823905_3861.jpg

HER ŞEYİN SAHTESİNİ BASMIŞLAR

Operasyonda piyasaya sürülmek üzere olan yüzbinlerce posta pulu, onbinlerce çeşitli marka ve şirketlere ait hologram, onbinlerce TABDK bandrolü, onbinlerce çeşitli ülkelere ait boş vize kağıtları, üzerinde Atatürk figürü olan işlem görmüş binlerce özel beyaz kağıt, holografik şeritler, onbinlerce sahte dolar, euro, Türk Lirası, egzoz pulu, çeşitli bankalara ait teminat mektubu, nüfus cüzdanı, kimlik kartı, yurt dışı ikamet izin belgesi ve pasaport ile bunların basımında kullanılan çeşitli renklerde kilolarca toz boya ve onlarca metal kalıp ile matbaacılıkta kullanılan toplam 14 makina ele geçirildi. Operasyonda Y.T. ve Ö.E. gözaltına alındı.

zt7tj_1489823916_1983.jpg

Gerçeğe yakın para basmak için yeni teknikler geliştiren şüphelilerin işyerinde ayrıca; birçok kurum belgesinin de sahtesini yaptıkları ortaya çıktı.

eoqjx_1489823930_1932.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.