Türk Bakanlara yasak ama PKK'ya izin çıktı!

Türk Bakanlara yasak ama PKK'ya izin çıktı!
Türk bakanların vatandaşlarıyla buluşmasına her seferinde çeşitli bahanelerle engel olan Almanya, terör örgütü PKK'nın Frankfurt'ta düzenlediği etkinliğe göz yumdu.

Almanya Demokratik Kürt Toplum Merkezi (NAV-DEM) tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen Nevruz etkinliklerinde terör örgütü PKK şov yaptı.

Türk politikacıların vatandaşlarıyla buluşmasına çeşitli bahanelerle yasaklar getiren Almanlar, sözde barış ve özgürlük maskesi altında PKK'nın şovuna izin verdi.

Polis çevre illerden destek alarak muhtemel olayları bastırmak için önlemler aldı.

PKK PAÇAVRALARI

Avrupa'nın bir çok ülkesinden otobüslerle Frankfurt'a gelen PKK yandaşları yasak olmasına rağmen PKK flamalarıyla Alman polisinin gözü önünde ve korumasında gösteri yaptı.

Polis 20 bin kişinin etkinliğe katılmasını beklendiğini, ona göre hazırlıklı olduklarını açıkladı.

SALİH MÜSLİM ERTUĞRUL KÜRKÇÜ

Sözde Nevruz etkinliğine, terör örgütü PYD'nin eş başkanı Salih Müslim, Kürdistan Ulusal Kongresi eş başkanı Rebwar Rashed, HDP milletvekilleri Ertuğrul Kürkçü ve Mülkiye Birtane konuşmacı olarak katıldı.

SÖZDE YASAKLANMIŞTI

FETÖ ve PKK terör örgütlerine verdiği desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sert bir şekilde eleştirdiği Almanya, PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın fotoğrafları ve terör örgütünün sembollerini yasaklamıştı. 

Alman basını, yasağın Federal İçişleri Bakanlığının 2 Mart tarihinde güvenlik birimleri ve eyaletlere gönderdiği beş sayfalık yazıda yer aldığı yazmıştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.