"Maskeli balo sona erdi"

"Maskeli balo sona erdi"
Cuhmurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da İlim Yayma Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cuhmurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da İlim Yayma Genel Kurulu'nda Türkiye düşmanı Avrupa'ya çok sert çıktı. 'Artık o devir geçti. Maskeli Balo bitti' dedi.

Bu ocaktan çıkan hiçbir genç hiçbir zaman ekmeğini yediği vatanına kurşun sıkmadı. O sözde altın nesil safsatalarıyla ihanet edenlerden olmadı. Takiye yaparak milleti kandıracaklarını zannedenlerin durumu ortada. İşte 40 yıl boyunca sinsice kurulan planların hepsi işte böyle bir gecede boşa çıkar. Gücümüz var, güçlüyüz. Orduyu, polisi yargıyı ele geçirdik. Öyleyse biz yaparız diyenler. Bir gecede evet o ilahi tokadı yiyerek milletimizin o duruşuyla bozguna uğramıştır.

DİN SAMİMİYETTİR

Peygamberimizin bir hadis-i şerifini özellikle ibret olması bakımından burada sizlerle paylaşmak isterim. "Din samimiyettir(3 defa)" Sahabeden bazıları "Din kime karşı samimi olmaktır ya Resulallah?" diye sorunca efendimiz (S.A.V) "Allah'a, kitaba, rasulune, müslümanların önderlerine ve btütün Müslümanlara karşı samimi olmaktır" buyuruyor.

O GÜNLERİ UNUTMADIK

Bu ülkede ne bedellerin ödendiğini çok iyi biliyorsunuz. utanç günlerini unutmadık. Unutmayacağız. özgürlüklerin raga kaldırıldığı o dönemleri hep hatırlayacağız.

IMF'YE BORCU SIFIRLADIK

IMF ile görüşürken siz Türkiye'yi mi yöneteceksiniz, parayı mı? diye sorduk. Türkiye'yi yönetecekseniz kusura bakmayın biz yönetiyoruz dedik. 23,5 milyar dolar IMF borcumuzu sıfırladık. Bitti. Ondan sonra onlar bizden borç istedi. "5 milyar dolar bize borç verir misiniz?" dediler. "Veririz" dedik. Bu noktaya geldi. Tüm mesele azimdir inançtır. Tabi ki işini de bilmektir. Karşımızda esnafın siftahsız çalıştığı. Memurunun maaşını ödeyemeyen bir Türkiye... Eğitim sistemi çökmüş, sağlık sistemi gitmiş. Adalet sistemi alarm veren bir Türkiye. Ülkemizi işte bu vahim tablodan kurtararak Allah'a hamdolsun bu günlere geldik. Reformları hayata geçirdik. Vatandaşına tepeden bakan bir anlayış yerine ona hizmetkar olan bir anlayışı hakim kıldık.

Bunlar da utanma, arlanma olmasa Çanakkale Köprüsü'nü de istemezler.

Barolar Birliği Başkanı 'Hayır' için propaganda yapıyor. Sözde profesör, sözde hukukçu.

MASKELİ BALO BİTTİ

Türkiye üzerinden at koşturanların dönemi kapanmıştır. Yeni sistemde Cumhurbaşkanı'nın fesih yetkisi yoktur. Eğer seçime gidilirse kendi görevi de sona erer.

Bundan sonra maskeli balo bitti. Tek adam tek adam. Ya sen Gazi Mustafa Kemal'e hakaret ediyorsun. Mustafa Kemal İsmet İnönü'yle anlaşamadı. İsmet İnönü de Başbakanı'yla anlaşamadı. 

Şimdi Almanya'da Nazi uygulaması yapıyorlar. Terör örgütü PKK'nın 4500 dosyasını Merkel'in eline verdim. Bakın hala netice yok. Bu siyasi ahlaka sığar mı? Senin görevin oradaki terörist örgütün temsilcilerine sahip çıkmak değil onları yakalamak düşer. 

Bir ajan terörist bir ay Alman büyükelçiliğinde saklanmış. Onu bizden istiyor. Önce yargılanacak. Neticesinde yargılandı ve tutuklandı.

Bize aba altından sopa gösterenlere şunu diyoruz: O devir bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.