Gökçek'ten Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şok iddia!

Gökçek'ten Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili şok iddia!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında, Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili FETÖ'cülerin elinde ses kaydı olduğunu söyledi.

TGRT Haber’in konuğu olan Gökçek, Türkiye’deki son 10 yılda işlenen 12 siyasi cinayetin sorumlusu olarak da ‘FETÖ cinayet şebekesini’ gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Avrupa’daki artan ırkçı dalga için “Türkiye’deki kalkınma ve yatırımlar kabusları oldu” dedi. ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görevde kaldıkça, evvelden belirli bir ivme kaydederek zaten kalkınan Türkiye’nin çok daha büyük yatırımlar ile daha da kalkınacağını biliyorlar’ diyen başkan Gökçek, “Bu yüzden Batı, 16 Nisan Referandumu için hayır tarafında” değerlendirmesinde bulundu.

“BATI’NIN KORKUSU, YATIRIMLAR VE KALKINMA”

Batı’daki Türk düşmanlığına farklı bakış açısı getiren Gökçek, ekonomik kayıplarına, Türkiye’deki yatırımlara karşı tahammülsüzlük vurgusu yaparak, “3. Havalimanı yapıldığı zaman, ilk etapta İstanbul’a günde 500 bin yolcu, ek seferler ile de günde tam 1 milyon yolcu gelecek. Keşke Ankara’ya yılda 1 milyon turist gelse? Burada günlük 1 milyon yolcudan bahsediyorum. Yani; Avrupa’nın pabucu dama atılıyor. Dünyanın ortasında bir yere inerek bir başka noktaya kolay intikal etmek varken; daha uzak bir bölgede transit geçiş yaparak gereksiz akaryakıt ve vakit kaybetmek istesinler ki zaten. Ne ekonomik ne akıllıca? Türkiye öyle avantajlı bir konumda ki; Avrupa’dan, Asya’dan, Afrika’dan gel, tam orta noktadayız. İşte bu yüzden Hollanda Havayolları itiraf ediyor; yüzde 25 kaybımız olacak. Amsterdam ? Schiphol, artık sıradan bir havaalanı olacak. Almanya da daha önce açıklamıştı. Frankfurt yüzde 55 zarar ediyor. Bu paralar Türkiye’de toplanacak. Buna tahammül edemiyorlar. Rotterdam’daki olayı böyle değerlendirebilirsiniz. Almanya, Türkiye’de Sünni-Alevi Çatışması’nı tahrik ediyor. Almanya’daki dernekler üzerinden buradakileri kışkırtıyor. Recep Tayyip Erdoğan olmasa, 3. Havalimanı yarım kalacak. Erdoğan’ı uzaklaştırmanın yollarını arıyorlar. Ama Erdoğan, ‘tek elden’ Türkiye’yi idare etmeye kalkarsa; evvelden kalkınan Türkiye çok daha kalkınacak. Bu yüzden Batı, 16 Nisan’da referandum tarafını ‘hayır’ kampanyası ile yürütüyor” dedi.

“TÜRK DÜŞMANLIĞININ TEK SEBEBİ FETÖ’DÜR”

Avrupa’daki ‘Türkofobi’ için Gökçek, FETÖ’yü işaret etti ve “Türkiye’de 3-4 yıldır tasfiye oluyorlar. Hele hele son darbe girişimi sonrası yaşam hakları kalmadı. Bunlar yurtdışına çöreklendiler. Özellikle ABD’de ve AB’de gerek milletvekili gerekse de gazeteciler üzerinde inanılmaz bir baskı oluşturdular. Parayla gazeteci ve politikacı satın aldılar. Cumhurbaşkanı’nın ve Türkiye’nin itibarını sıfırlamak istiyorlar. Nazist uygulamalar yapıyorlar; bizi sultanlıkla suçluyorlar. Demokrasi için çarpışıyoruz. Belçika, Kanada, Danimarka, Japonya, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Büyük Britanya, İspanya ve İsveç; dünya krallıkla yönetiliyor, bizi sultanlıkla eleştiriyorlar. Tam demokrasi Türkiye’de var. Avrupa, menfaati gereği Türkiye’ye karşı olabilir; ama düşmanlık FETÖ’den ileri geliyor” değerlendirmesinde bulundu.

“AB / ABD İÇİN DEMOKRASİ DEĞİL, SÖMÜRMEK ÖNEMLİ”

Batı’nın “diktatörlük” eleştirileri ve ‘Demokrasi için kaygılıyız’ sözlerini yorumlayan Gökçek, “Avrupa’nın demokrasinin yanında yer alması diye bir şey söz konusu değil. 15 Temmuz bastırıldığında, ABD ve AB’de ‘Mağlup olan subaylar, bizim dostumuzdur’ diye açıklamalar yapıldı. Onlar için demokrasi önemli değil; onlar için sadece sömürmek, bölmek, parçalamak, yutmak, ekonomileri yok etmek önemlidir. İster demokrasi olsun; ister 8 parçalı bir koalisyon olsun, başında da bir diktatör bulunsun ve ordu eliyle idare edilsin hiç önemli değildir. Yeter ki; amaçları gerçekleşsin, menfaatlerine hizmet edilsin” diyerek Avrupa’daki ‘hayır’ kampanyasını yorumladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum