Gül ile Davutoğlu, Başbakan Yıldırım’ın davetine katılmadı

Gül ile Davutoğlu, Başbakan Yıldırım’ın davetine katılmadı
Abdullah Gül ile Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yıldırım’ın davetine icabet etmedi.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinden bakanlık yapmış isimlerle kahvaltıda biraraya geldi. Organizasyon için belirlenen isimler, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından telefonla aranarak davet edildi. Davet edilen isimler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da vardı.
 
Toplantıya davet edilmelerine rağmen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılmaması dikkat çekti.
 
 Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ise toplantıya katılan isimler arasında yer aldı.
 
Toplantıda referandumun görüşüldüğü, Başbakan’ın eski bakanlardan evet için destek vermelerini istediği belirtiliyor.

 ARINÇ: 17'SİNDEN SONRA GÖRÜŞÜRÜZ

 Bülent Arınç ise, AK Parti Genel Merkezi çıkışında açıklama yapmaktan kaçındı. "Güzel bir toplantı oldu, faydalı bir görüşme oldu" açıklaması yapmakla yetinen Bülent Arınç, referandum ile ilgili sorulara "17'sinden (Nisan) sonra görüşürüz" yanıtını verdi.
 

ŞUBAT’TAKİ TOPLANTIYA DA KATILMAMIŞLARDI

 
Gül ve Davutoğlu, AK Parti’nin 25 Şubat’taki ‘yeni anayasa toplantısına’ da yurt dışında oldukları için katılamamışlardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum