250 bin şehidimiz için 250 bin hatim kampanyası başlatıldı

250 bin şehidimiz için 250 bin hatim kampanyası başlatıldı
Anadolu Gençlik Derneği, Çanakkale şehitlerimiz için 250 bin hatim kampanyası başlattı. Başkent’te değişik noktalarda kampanya stantları açıldı. İsteyen telefonla da hatim ve cüz alabiliyor.

Dava ve siyaset adamı rahmetli Necmettin Erbakan Hoca’nın kurucusu olduğu Milli Görüş bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) hem Genel Merkezi hem de il ve ilçe teşkilatları, dur durak bilmeden hayırlı hizmetlerine devam ediyor.

Başkent’te Anadolu Gençlik Derneği Sincan Şubesi, Milli Gençlik Vakfı ile ortaklaşa Çanakkale şehitlerimiz için 250 bin hatim kampanyası başlattı. 

Kampanya ile 102. yıldönümünde törenlerle anılan Çanakkale Savaşları’nda toprağa düşmüş 250 bin şehit için 250 bin hatim okunacak.

STANDLAR HAZIRLANDI

Kampanya “250 BİN şehide 250 BİN hatim” adıyla sosyal medyadan duyurulmaya başlandı. Kampanya için ayrıca stantlar oluşturularak,  Sincan’da değişik noktalarda açıldı. Vatandaşlardan “Siz de bir cüz alarak bu kervana ortak olmak ister misiniz...” denilerek, kampanyaya destek olmaları isteniyor. İlgililer sosyal medya ve stant görevlilerinin yanı sıra 0537 428 20 85 numaralı telefondan hatim ve cüz alabiliyor.

VE ÇANAKKALE GEZİSİ: MİLLİ GÖRÜŞ’E DAVET

AGD Sincan Temsilciliği 1 Nisan’da da Çanakkale gezisi düzenliyor. Sosyal medyadan yapılan duyurularda “1 Nisan’da yapılacak Çanakkale Gezimize sizi de bekliyoruz. Manevi bir ortamda Milli Görüş ruhu ile gelin ÇANAKKALE'DE ecdadımızı beraber ziyaret edelim” deniliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.