AÜ’de bölücülerden milliyetçi öğrencilere tehdit

AÜ’de bölücülerden milliyetçi öğrencilere tehdit
Bölücü hainler, AÜ’de "Öcalan'a İdam" pankartı açan milliyetçi öğrencilere saldırmaya devam ediyor. Üniversitede bir grup PKK sempatizanının saldırısına uğrayan milliyetçi öğrenciler, şimdi de DÖDEF adlı sözde bir STK tarafından alenen tehdit edildi.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi önünde "Öcalan'a idam birlikte büyük Türkiye" pankartı açarak, teröristbaşı Öcalan’a tepkilerini ortaya koyan bir grup milliyetçi öğrencinin bu eylemi malum çevreleri rahatsız etti.

Sözkonusu milliyetçi öğrenci grubu, pankartın ardından bölücü terör örgütü PKK yanlısı bir grup sözde öğrenci tarafından saldırıya uğramıştı. Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olaya özel güvenlik daha sonra ise çevik kuvvet polisi müdahale etmişti. Yaşanan bu saldırının ardından terör destekçilerinin, pankartı asan öğrencilere tehdit mesajı attığı ortaya çıktı. Üniversitede bir grup PKK sempatizanının saldırısına uğrayan milliyetçi öğrenciler, şimdi de DÖDEF adlı sözde bir STK tarafından alenen tehdit edildi.

9e9eb3d6-885a-4f88-8c97-959fd4a5d7b6.jpg

ÖCALAN'A İDAM İSTEĞİNİ HAZMEDEMEDİLER

Terörist başı ve bebek katili Abdullah Öcalan'ın idamını isteyen pankartın asılmasının, yerleşke içerisinde 

yuvalanan terör örgütü üyelerinde ve terör örgütü çevresinde bir hayli rahatsızlık oluşturduğu öğrenildi. Habervaktim gazetesinin haberine göre, söz konusu pankartı asan milliyetçi öğrencilerin biran önce bulunup en ağır şekilde cezalandırılmalarının konuşulduğu iddia edildi. Böyle bir olayla tekrar karşılaşma riskine bağlı örgüt üyelerince yerleşke içine kesici ve delici aletlerin sokulduğu da gelen iddialar arasında.

KHK İLE KAAPANAN FEDERASYON ÜZERİNDEN TEHDİT

Kanun Hükmünde Kararname(KHK) ile kapatılmış olmasına rağmen bölücü faaliyetlerini sosyal medya üzerinden sürdüren Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu(DÖDEF), AÜ’deki milliyetçi öğrencileri açıkça tehdit etti. Demokratik hakkını kullanıp pankart asan milliyetçi öğrencileri hedef alan DÖDEF'in sosyal medya hesabından şu tehdit içerikli hain paylaşım yapıldı: "Bu pankartı asan ve astıran faşistler bilsin ki Önderliğin (Abdullah Öcalan) saçının telini hepinize kurban ederiz."

DÖDEF KİMDİR?

Demokratik Öğrenci Dernekleri Federasyonu (DÖDEF) Aralık 2011 yılında PKK sempatizanı üniversiteli öğrenciler tarafından kuruldu. Örgüt üyelerinin tek çatı altında birleştiği bu federasyon, Kasım 2016'da çıkarılan KHK ile faaliyetlerine son verildi. Ancak DÖDEF, Öcalan’a idam isteyen milliyetçi öğrencilere karşı başlattığı hain eylemde görüldüğü üzere, bölücü faaliyetlerini  sosyal medya üzerinden aynen sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum