Şeyh Sait pankartına AK Parti'den açıklama

Şeyh Sait pankartına AK Parti'den açıklama
Diyarbakır'da üzerinde Başbakan'ın fotoğrafının da bulunduğu, "Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir fatihadır" yazılı pankartın AK Parti ile ilgisinin olmadığı bildirildi.

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet  Sorgun, Diyarbakır'da asılan pankarta ilişkin AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Pankart nedeniyle özellikle sosyal medyada orantısız şeyler yapmaya  kalkanların olduğunu belirten Sorgun, AK Parti'nin bütün kurumsal seçim  malzemelerinin, billboard, pankart, ilan ve görsellerin "kararımızevet.com"  internet sitesinde yer aldığını belirtti.

seyh_sait_pankartina_ak_partiden_aciklama_1490430121_7286-001.jpg

Kurumsal bir parti olduklarını vurgulayan Sorgun, "Sitemizde yer alan  görseller, afişler ve pankartlar dışındakiler asla bizi bağlamaz. Diyarbakır  teşkilatımız ile de görüştük. Onların da bilgisi dışında olduğunu öğrendik. Bu  noktada kim asmışsa, sorumluluk onlardadır. Pankartın AK Parti ile hiçbir ilgisi  yoktur." diye konuştu.

Sorgun, konu hakkında gerekli araştırmaların yapıldığını, pankartı  asanlara ilişkin de çalışma başlatıldığını kaydetti.

SÖZCÜ'NÜN DE YALANI ORTAYA ÇIKTI

Sözcü gazetesi ise AK Parti ile ilgili olmayan o pankartı astıran kişinin AK Parti il Başkanı ve aynı zamanda Şeyh Sait'in torunu olan Muhammet Akar olduğu yalanını ortaya atmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.