Soylu rest çekti! Oradan it gibi havladığınızı...

Soylu rest çekti! Oradan it gibi havladığınızı...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kandil'den it gibi havlıyorlar. Neymiş oradan diyorlar ki, 'hayır' verin. Az zamanınız kaldı, bunu bilesiniz. " dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu ülkenin birliğine, beraberliğine, bu ülkenin selametine, zenginliğine, herkes bilsin ki kim kötü düşünürse bu millet, bu devlet onun yanına onu bırakmaz." dedi.

Soylu, Zongudak'ın Ereğli ilçesinde partisince düzenlenen mitingde, çok badirelerden ve sıkıntılardan geçildiğini, milletin üzerine oynanmayan oyun kalmadığını söyledi.

İT GİBİ ORADAN HAVLADIĞINIZI BİLİYORUZ...

Terörle mücadeleye değinen Bakan Soylu, "Bugün özerklik ilan edeceğinizi ifade edin de alalım boyunuzun, posunuzun ölçüsünü. Terörle mücadele ediyoruz. Hiç merak, endişe etmeyin. Bu kış 6 ay boyunca evlatlarımız dağlardan bir adım şehre inmedi. Bine yakın sığınağı tarumar ettiler. Gabar'da, Cudi'de, Bestler-Dereler'de, Tendürek Dağları'nda her yerde ama her yerde evlatlarımız aslanlar gibi onları kovaladı, onlar da fare gibi kaçtılar fare gibi. Zannettiler ki istediğimiz gibi borumuzu öttürürüz. Öyle bir şey yok. Öyle istediğin yerde istediğin kişiye han kurdurmazlar. Bu memleketin birliğini, milletin kardeşliğini, birliğini ortadan kaldırabilmek için kimin maşalığını yaptıklarını biliyoruz. Bu memlekette bir daha kimse PKK'nın adını ağzına almayacak. Kandil'den it gibi havlıyorlar. Neymiş oradan diyorlar ki, 'hayır' verin. Oradan baskı kurmaya çalışıyorlar. Ey Kandil'dekiler, size sesleniyorum, şu kadar yüreğiniz olmadığını, alçak uşak olduklarınızı, it gibi oradan havladığınızı biliyoruz ama buraya gelmeye cesaretiniz olmadığını da biliyoruz. Az zamanınız kaldı, bunu bilesiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.