Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu bu projenin bir parçası mı

Çavuşoğlu: Kılıçdaroğlu bu projenin bir parçası mı
Antalya'da konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, son günlerde bazı şeylerin yayıldığını söyleyerek, 'herhalde Kılıçdaroğlu da bu projenin bir parçası' dedi.

Antalya'da Kent Konseyi üyeleriyle bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, daha sonra Atatürk Kültür Merkezindeki bir kafeteryada muhtarlarla toplantı yaptı.

Toplantı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun tepki çeken sözlerini değerlendirdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN "KONTROLLÜ DARBE" SÖZLERİ

Gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimini "kontrollü darbe" olarak nitelendirdiğini sorması üzerine Çavuşoğlu, ana muhalefet partisi liderinin referandum öncesi ne dediğini ve ne diyeceğini şaşırmış durumda olduğunu dile getirdi.

Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun son anket sonuçlarını görerek böyle konuştuğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Referandum sürecinde bugüne kadar söylemediği, yalan atmadığı iftira kalmadı. Kimin kontrolünde olmuş? Evet, kendisinin de özellikle 17-25 Aralık sonrasında yakın ilişki içinde olduğu FETÖ'nün kontrolünde bu hain darbe girişimi gerçekleştirildi. Millet darbeyi durdurdu ve Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, çağrısıyla ve sayın Başbakanımızın da dik duruşuyla bu millet hain darbe girişimini canıyla, kanıyla, şehitleriyle, gazileriyle ve ellerinde Türk bayraklarıyla engellemiştir.

SON GÜNLERDE BAZI ŞEYLER YAYILIYOR, HERHALDE KILIÇDAROĞLU DA BU PROJENİN BİR PARÇASI!

Referandum öncesi Kılıçdaroğlu saçmalıyor. Belki yalanı biter doğruyu söyler diye bekliyoruz ama yalan üretmekte maşallah sıkıntısı yok. Maalesef bir yalan makinesine dönüştü. Varsa elinde bir bilgi ve belge bunu paylaşsın.

Son günlerde milleti paniğe sürüklemek için bazı şeyler yayılıyor, Kılıçdaroğlu da her halde bu projenin bir parçası. Yoksa elinde bilgi ve belge olmadan bu referandum sürecinde böyle saçma sapan açıklamalar yapmaz. Bunların Kılıçdaroğlu'na hiçbir faydası yok. Referandumda halkımız sadece terör örgütü PKK'ya, FETÖ'ye değil, Avrupa'da Türkiye'nin referandumunda taraf tutanlara, Türk milletine akıl verenlere ve Kılıçdaroğlu'na da iyi bir ders verecek."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.