'Sneijder nerede? Tuvalette hocam!'

'Sneijder nerede? Tuvalette hocam!'
Adanaspor'u 4-0 yenen Galatasaray'da Sneijder'i sonradan oyuna almak isteyen Igor Tudor şaşkına döndü. Tuvalete giden Hollandalı yıldız kulübede yoktu!

Galatasaray'ın Adanaspor maçına Tudor'un Sneijder kararı damga vurdu. Eren-Podolski ile çift forvete dönen Hırvat hoca, kilolu bulduğu Sneijder'i yedek soyundurdu.

Maçın ikinci yarısında yıldız oyuncuyu sahaya sürmeye karar veren Tudor'u ilginç bir sürpriz bekliyordu: Sneijder kulübede yoktu! "Sneijder nerede" sorusuna yanıt Sinan Gümüş'ten geldi: "Tuvalette hocam!" İhtiyacını giderip geri dönen Hollandalı yıldıza Tudor, "Hemen hazırlan, oyuna giriyorsun" diye seslendi.

Semih Kaya'nın yerine oyuna dahil olan Sneijder, son 22 dakika forma giydi. Hamza Hamzaoğlu ve Riekerink dönemlerinde 11'e yazılan ilk isim olan Sneijder, henüz Tudor'un gözüne giremedi. Beş senedir sarı-kırmızılı formayı giyen Hollandalı, Prandelli zamanında da sık sık yedek kalmıştı. Bu arada maç sonrası Tudor, oyuncularına terleri kurumadan rejenerasyon idmanı yaptırdı. Hırvat teknik adamın, bugün takıma izin vermek için bu tercihi yaptığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.