'Asla vazgeçmeyeceğiz, asla dönmeyeceğiz'

'Asla vazgeçmeyeceğiz, asla dönmeyeceğiz'
Alpaslan Türkeş'in ölüm yıldönümünde konuşan Bahçeli, ''Bizi durdurmaya çalışıyorlar. Asla vazgeçmeyeceğiz asla dönmeyeceğiz.'' dedi.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 4 Nisan 1997’de hayatını kaybeden Alparslan Türkeş vefatının 20. yılında anılıyor.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, anma törenine katıldı. Burada gündemi değerlendiren MHP Lideri, binlerce ülkücüye seslendi.

Bahçeli,''Bizi durdurmaya çalışıyorlar, tıpkı dün olduğu gibi nifak ve namertlikle saflarımızı dağıtmaya çabalıyorlar. Asla vazgeçmeyeceğiz asla dönmeyeceğiz. Merhum Türkeş Bey yaşamış olsaydı aynısıyla bunu yapardı'' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

''Merhum Türkeş Bey'in açtığı çığırda gösterdiği yolda hem ilerlemek hem de ülkülerimizi bir adım daha ileri götürmek durumundayız. Bunu yaparken kaynaklarımızdan kopamayız kopmayacağız. Üstlendiğimiz emanetler kutludur. Üstümüzdeki sorumluluk ağır olduğu kadar tarihidir. Ülkü şehitlerimizin anıları yarım kalan hayalleri bizimledir. Bizi durdurmaya çalışıyorlar tıpkı dün olduğu gibi nifak ve namertlikle saflarımızı dağıtmaya çabalıyorlar. Aynen mazide görüldüğü gibi. Asla vazgeçmeyeceğiz asla dönmeyeceğiz.

''MHP, TÜRKİYE'NİN YAŞAMA İRADESİDİR''

Merhum Türkeş Bey yaşamış olsaydı aynısıyla bunu yapardı. Liderliğin fedakarlık fikri yükseklik zihni berraklık vicdani duruluk ahlaki temizlik siyasi uzak görüşlülük olduğunu fani hayatında kanıtlayan da oydu. Merhum Türkeş Bey'e sürekli itiraz edenler bir kez daha başlarını kaldırsalar da onlara müsamaha yoktur. MHP, merhum Türkeş Bey'in ifadesiyle Türkiye'nin yaşama iradesidir.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum