Yiğit Bulut'tan sert tepki: Bu gerizekalıya verdiğimiz maaş haram olsun

Yiğit Bulut'tan sert tepki: Bu gerizekalıya verdiğimiz maaş haram olsun
Derin Analiz programında konuşan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut CHP milletvekili Hüsnü Bozkurt'un referandum için söylediği “Evet çıkarsa 7 sülalenizle sizi denize dökeriz” tehdidine sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, TRT Haber TV'de Hasan Kurtulmuş'un sunduğu Derin Analiz programında CHP Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt’un katıldığı programda referandum ‘evet’ oyu vereceklere tehditler savurduğu hadsiz sözlerine tepki gösterdi.  

Herkesin halkın siyasi iradesine saygı duyması gerektiğini belirten Yiğit Bulut, “Bir siyasi partinin milletvekili kalkıp da Türkiye'de yeni bir sistem isteyen vatandaşları Yunan ordusu ile aynı seviyeye koyup sizi İzmir'den denize dökeceğim diyorsa, bu kişi hakkında gerizekalı dersek gerizekalılara hakaret etmiş oluruz. Bu coğrafyaya tecavüz etmeye kalkan Yunan ordusu ile camileri yakan Yunan ordusu ile Türk Milleti’ni aynı seviyeye indiren bu gerizekalıya verdiğimiz maaş haram olsun” dedi. 

Yiğit Bulut'un konuya ilişkin yaptığı değerlendirmeler şöyle...

PKK İLE HDP İLE FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE KOL KOLA GİREREK ALGI OPERASYONU YAPIYOR

Bu ülkenin insanları şunu bilsin bugün Türkiye'de bir şer cephesi var. Onlara baktığınızda PKK, onun organik uzantısı siyasi parti, onun yanında onu destekleyen Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa'nın bir bölümü, onu destekleyen emperyalist düzenin finansal siyasal organik sosyolojik uzantısı FETÖ terör örgütü, içerdeki medyası ve maalesef Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu siyasi parti. Şimdi bir Türk vatandaşı olarak şer cephesinin içerisinde Türkiye Cumhuriyeti devletini işgal etmek isteyen taşeronların arasında Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu partiyi görünce bir vatandaş olarak insan gerçekten çok üzülüyor. Ve bu şer cephesi içinde yani devleti işgal etmek isteyen ezanı susturup minareleri yıkmak isteyen camileri ahır yapmak isteyen bu coğrafyada seccade, Türk görmek istemeyen, minaresiz bir istanbul istiyorum diyecek kadar alçalanların bir şer cephesi kurduğu bir dönemde emperyalizme karşı verilmiş Kurtuluş Savaşı'nın önemli isimlerinin yer aldığı ve onlardan kalan bir siyasi partinin PKK ile HDP ile FETÖ terör örgütü ile kol kola girerek Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bir algı operasyonuna girişmesi hepimiz adına çok üzücü.

BU BİR VİCDANSIZLIK, İDRARSIZLIK, ŞUURSUZLUK

Bir siyasi partinin milletvekili kalkıp da Türkiye'de yeni bir sistem isteyen vatandaşları Yunan ordusu ile aynı seviyeye koyup sizi İzmir'den denize dökeceğim diyorsa, Ege de Trakya'da insanları camilere doldurup canlı canlı yakan, çocukları süngüye geçiren, kadınlara tecavüz eden, insanları öldüren Yunan ordusu ile aynı seviyeye indirip bu ülkede yeni sistem isteyen vatandaşları denize dökeceğim diyorsa bu kişi hakkında gerizekalı dersek gerizekalılara hakaret etmiş oluruz.  Bu bir vicdansızlık, idrarsızlık, şuursuzluk veya daha da kötüsü bu bir kötü niyet. Bu ülkenin insanlarını emperyalist odakların maşası olarak bu coğrafyada coğrafyamıza tecavüz eden Yunan ordusu ile aynı seviyeye indiren ve bunu TBMM çatısı altında bulunan birinin ağzından duyan bu millet 15 Temmuz'daki ihanetten daha büyük bir ihanet görmüş gibi bu cümleleri algıladı. 15 Temmuz ihanetin devamı bu cümleler. Bu ülkenin insanları bunu idrak etmeli. Bu şer cephesi, bu ihanet cephesi 15 Temmuz günü bunlar üniforma ile çıktı karşımıza şerefli Türk ordusunun üniformasının içine sızmıştı bu sözleri söyleyerek de karşımıza vekil olarak çıktı bu şer cephesi medya patronu olarak da çıkabilir banka patronu olarak da çıkabilir siyasetçi olarak da çıkabilir. Bu ülkenin insanları bunu anlasın. Bu coğrafyayı yok etmek isteyen Türk bayrağından nefret eden cami minare gördümü arkasını dönen ezansız bir İstanbul istiyorum diyecek kadar ileri gidenlerin kol kola girdiği bir şer cephesinden bahsediyoruz. Lütfen bunu herkse doğru idrak etsin. Gezi olaylarından başlayan süreç 15 Temmuz akşamı işgal edilme denemesine kadar uzandı.

BU GERİZEKALIYA VERDİĞİMİZ MAAŞ HARAM OLSUN 

Halkın seçtiğine saygısızlık edenin cezası çok ağır olur. Halkın seçtiğini sandıkta devirirsin, seçimde yenersin, halkın seçtiğini halkla birlikte sandıkta yenersin, halkı ikna edersin. Ama halkın seçtiğine İsviçre'de paran var diye 4 tane matbaan var diye 8 tane kapı kolun var diye İngiliz Kraliçesi arada bir seni çağırır okşar diye bu ülkede halkın seçtiğine hakaret edemezsin. Bunu artık herkes aklına da kafasına da kulağına da sırtına da kağıdına da kazıyacak. Cebinde paran var halkın seçtiğini tokatlarım belimde silah var halkın seçtiğini tokatlarım, arkamda çete gibi örgütler var ABD ile Almanya ile Avrupa ile iş tutarım bu ülkede halkın seçtiklerini tokatlarım bitti bu vesayet bitti. Herkes aklının bir köşesine yazsın herkes saygılı davranacak. Saygılı davranmak demek demokratik sınırlar içerisinde herkesin birbirine saygılı davranması demek. Bırakın halkın seçtiğini adam diyor ki ben bu ülkenin halkını İzmir'den Yunan ordusu gibi denize dökerim diyor. Ülkenin vatandaşlarını Yunan ordusu ile aynı seviyeye koyarak hakaret ediyor ve bu adama bu halk milletvekili maaşı veriyor. Haram olsun. Bu coğrafyaya tecavüz etmeye kalkan Yunan ordusu ile camileri yakan Yunan ordusu ile Türk Milletini aynı seviyeye indiren bu gerizekalıya verdiğimiz maaş haram olsun. Cumhurbaşkanımızın aleyhine sürekli konuşuyorlar. Bu ülkede iktidarı ele geçirmek istiyorsan İngiliz postalı yalayarak bu ülkede iktidar olmayacaksın bundan sonra. Bu halkın ayağının dibinden geçerek iktidar olacaksın. Davos'ta baş okşatarak iktidar olma dönemi bitti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum