Sneijder - Tudor krizinin sebebi ortaya çıktı

Sneijder - Tudor krizinin sebebi ortaya çıktı
Wesley Sneijder'in teknik kadronun uyarısına rağmen kilo problemini çözmediği ve bu yüzden Igor Tudor tarafından kesildiği öğrenildi.

1.70 metre boyunda olmasına karşın 78 kg olduğu tespit edilen Sneijder'in fazla kilolarından dolayı tempolu futbola ayak uyduramadığını düşünen Tudor ve ekibi futbolcunun geldiklerinden bu yana bu konuda herhangi bir özveride bulunmamasından dolayı da dertli.

Başakşehir ve Fenerbahçe maçları öncesi Sneijder'i kazanmak isteyen Tudor'un futbolcusuyla özel bir görüşme gerçekleştirerek, "Önümüzde zorlu bir süreç var. Senden faydalanmak istiyorum ama bu fizikle zor. Bu yüzden kendini toparla ve beslenmene dikkat et" diyeceği öğrenildi.

Milli takımdan moralsiz dönen Sneijder'in Galatasaray'da da benzer bir sorun yaşamasının ardından son derece sıkıntılı olduğu bildirildi.

Martin Linnes'in adresi belli

Galatasaray'da Carole iyileşti ama yerini Martin Linnes'e kaptırdı. Teknik direktör Tudor, Norveçli futbolcunun Adanaspor maçındaki performansından etkilenirken, aksi bir durum olmadıkça bundan sonra sol beki Linnes'e teslim edecek. Linnes'in geriden çıkışlarıyla hücumda çok etkili bir silah haline geldiğinin altını çizen Hırvat çalıştırıcının bu özelliğinin hücumda kendilerine büyük bir avantaj getirdiğine dikkat çektiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.