Gaziden Kılıçdaroğlu'na sert tepki!

Gaziden Kılıçdaroğlu'na sert tepki!
FETÖ 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olan Yusuf Çiftçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ' kontrollü darbe' söylemine tepki gösterdi.

15 Temmuz'da gazi olan Yusuf Çiftçi, FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı gece, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde (Boğaziçi Köprüsü) dizinden ve koltuk altından vurulup gazi olduğunu hatırlatarak, Kılıçdaroğlu'nun "kontrollü darbe" iddialarına tepkisini dile getirdi.

KILIÇDAROĞLU BUNLARIN VEBALİNİ ÖDEYEMEZ

FETÖ'nün darbe girişimi haberini öğrendikten sonra 2 çocuğunu ve ailesini bırakarak köprüye koştuğunu dile getiren Çiftçi, "'Biz Suriye gibi olamayız, gidecek bir ülkemiz yok.' diyerek vatanımızın bekası için çıktım. Üzerimize kurşunlar yağdırdılar, biz geri dönmedik. Allah'ın verdiği cesaretle orada bulunduk ve birçok şehit ile gazimiz var. Kılıçdaroğlu, bu verilen canların, dökülen kanların vebalini ödeyemez." ifadelerini kullandı.

KINIYORUZ!

"Kontrollü darbe" iddiaları nedeniyle Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Çiftçi, "Kendisini kınıyoruz. İmkan dahilinde olursa hukuki olarak da kendisinden davacı olacağız. Dokunulmazlık zırhından bir gün sıyrılınca kontrollü olarak davayı yürüteceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.